Forum avocaţi > Civil

Masurarea unei proprietati dobindite prin contract de intretinere

03-01-2016
Vizitator
Buna ziua! Parintii mei au dobandit o casa cu 600 mp.
Actul est inscris la primarie, dar in acelasi timp sora tatalui meu a dobadit 300mp din curtea respectiva.
Ea, pe acest teren are masuratore topografica care nu este conforma cu topografia locului (gardul vecinului era aplecat spre ea si a rezultat un colt care nu exista).
As vrea sa masor cei 600mp aflati langa cei 300mp ai surorii ca sa stiu cum sa fac un gard intre ele.
Ce ma sfatuiti sa fac? Sa fac topografia locului de 600mp?
Va multumesc!
Răspunde
 03-01-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Puteti face o masuratoare cadastrala si apoi sa decideti ce masuri puteti lua, eventual o actiune de granituire a proprietatilor.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-01-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Pimul pas este sa chemati un cadastrist la fata locului pt a face masuratorile cadatrale.
In functie de rezultatul acestor masuratori veti decide ce pasi trebuiec urmati.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-01-2016
Vizitator
Buna ziua. Am un apartament impreuna cu sora mea. Ea detine jumate iar eu jumate. Din motive personale din parte sorei sint amenintata ca ma da in judecata pentru ca vrea sa numai stea cu mine. Mentionez ca de 9 ani locuiesc in Italia acasa merg o data pe an. IMI spunea ca va avea loc un proces dupa care va cistiga si sentita va fi pentru mine cu executare silita. Acum eu va intreb se poate asa ceva? Nu am datorii sau alte probleme in care as putea sa fiu data afara. Imi puteti spune va rog frumos ce pot face? Va multumesc
Răspunde
 05-01-2016
Vizitator
Corina Schabel a scris pe 05-01-2016:
Buna ziua. Am un apartament impreuna cu sora mea. Ea detine jumate iar eu jumate. Din motive personale din parte sorei sint amenintata ca ma da in judecata pentru ca vrea sa numai stea cu mine. Mentionez ca de 9 ani locuiesc in Italia acasa merg o data pe an. IMI spunea ca va avea loc un proces dupa care va cistiga si sentita va fi pentru mine cu executare silita. Acum eu va intreb se poate asa ceva? Nu am datorii sau alte probleme in care as putea sa fiu data afara. Imi puteti spune va rog frumos ce pot face? Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.