|
04-01-2016 |
 | Mery Vizitator |
| Fiul meu a plecat cu nora si cei 3 copii in Italia;acolo s-au despartit si nora mea nu vrea sa vina acasa cu cei 3 copii.Ce poate face fiul meu pentru a aduce copii in Romania,deoarece el nu mai vrea sa stea in Italia? | |
|
|
|
05-01-2016 |
| Este foarte important de stiut ce s-a stabilit prin hotararea de divort in legatura cu domiciliul minorilor. In functie de acest "amanunt" veti putea primi un raspuns. Probabil exista posibilitatatea unei actiuni in instanta pentru stabilirea domiciliului minorilor la tata... dar, repet, in functie de ce scrie in hotararea de divort. Fiul dvs. ar trebui sa contacteze un avocat. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
05-01-2016 |
 | Mery Vizitator |
| Nu au divortat nu exista nici o hotarire de atribuire a minorilor sau domiciliu;nora mea vrea sa ramina in Italia cu copii ea a plecat de acasa cu ei .Doi din copii sunt la scoala ,daca vine doar el cu ei in tata ar fi o problema? | |
|
|
|
05-01-2016 |
| Ii va trebui acordul sotiei. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
05-01-2016 |
| Buna ziua, Pentru a veni cu copiii in tara ii va trebui acordul sotiei. In cazul in care mariajul nu mai este viabil si pentru a se stabili in mod concret cum se vor exercita drepturile fata de copii, este recomandat sa se apeleze la procedura divortului. In urma divortului, se va stabili cu titlu accesoriu si locuinta copiilor si drepturile fiecarui parinte in raport cu acestia. Chiar daca cei mici vor ramane la mama, tatal va avea dreptul la un program de legaturi personale. Pentru o consultatie juridica in problema dvs ne puteti contact la datele de mai jos. | Cu respect, Avocat Costache Andreea tel: 0769076154 email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com L-V: 10-17:30 Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc). | |
|
|
|
06-01-2016 |
| Copii, fiind la școală în Italia, au reședința obișnuită acolo. Pentru discutarea oricărei măsuri privitoare la autoritatea părinteasca este competentă instanța din Italia dacă soții nu acceptă o altă competență. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
06-01-2016 |
| Clar va trebui sa existe fie un dosar de divort, fie o cerere urgenta de stabilire a domiciliului copiilor. Daca copii merg la scoala in Italia va fi greu sa fie luati de acolo si readusi in tara. Depinde f mult de conditiile de trai, de veniturile realizate etc. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
09-01-2016 |
 | Adi Vizitator |
| Sa revina in tara cu copii la vama nu iti trebuie nici o procura doar in momentul plecarii. | |
|
|
|
10-01-2016 |
| Minorii pot fi adusi in Romania si fara procura. Problema cu judecata pare sa fie in Italia daca acolo au ultima resedinta obisnuita minorii. Incercati sa contactati avocat pentru a se vedea in ce masura ati putea sa va judecati in Romania deoarece e posibil sa se gaseasca variante.Nu e clar daca se poate sau nu... Este insa foarte complicata situatia. | |
|
|
|
11-01-2016 |
| Chiar dacă copii sunt aduși în România instanța din Italia își păstrează competența o perioadă de timp. În orice caz, studiați bine situația înainte de a acționa și aveți grijă să nu faceți mai mult rău copiilor prin acest conflict. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-01-2016 |
| Buna ziua! In cazul in care casatoria nu mai poate continua, trebuie introdusa actiunea de divort, impreuna cu celelalte capete accesorii ale acesteia, respectiv, exercitarea autoritatii de catre ambii parinti, stabilirea domiciliului copiilor la mama sau la tata, stabilirea unui program de vizitare, a unei pensii de intretinere. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-01-2016 |
| In conditiile in care minorii ajung si ei in Romania se poate intenta divortul in Romania dar trebuie bine gandit momentul.Este foarte important ca minorii sa fie in Romania la momentul deschiderii procesului sau proceselor la o adica... Pe legea italiana nici nu ati putea divorta mai devreme de 2 ani. | |
|
|
|
13-12-2017 |
 | Teodorescu gabriela Vizitator |
| Sunt o fata de 15 ani care a fost adusa de mama ei in italia...mie nu mi place locul acesta ssi as dori sa ma reintorc in romania...doar ca mama nu vrea sa ma duca...as dori sa stiu daca as putea sa ma duc singura | |
|
|
|
14-12-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Teodorescu Gabriela a scris pe 13-12-2017: Sunt o fata de 15 ani care a fost adusa de mama ei in italia...mie nu mi place locul acesta ssi as dori sa ma reintorc in romania...doar ca mama nu vrea sa ma duca...as dori sa stiu daca as putea sa ma duc singura Buna ziua, Minorii pot trece granita doar insotiti de un adult si doar cu acordul parintilor. Cu toate aceastea, cand este vorba despre intoarcerea in tara (la domiciliu), autoritatile nu pot refuza accesul minorului inapoi acasa. Va recomand fie sa discutati cu mama pentru a o convinge, fie cu celalalt parinte pentru a va insoti pe drum. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |