Forum avocaţi > Civil

Recuperare taxa mediu

19-08-2013

va rog sa ma lamuriti: am cumparat o masina de la cineva,masina a fost adusa in tara in 2009 ea fiind din 2005 .inmatriculata in 2009 in romania eu fiind apoi al patrulea proprietar.eu am cumparat-o in 2013 fara sa stiu ca primul proprietar si-a recuperat taxa de mediu in 2012.acum eu trebuie sa platesc iarasi taxa de mediu care este de aproximativ 1650 euro.intrbarea mea este daca platesc aceasta taxa de mediu o pot recupera si eu la randul meu de la stat prin actiune in instanta si ce sanse am sau cum sa procedez?
Răspunde
 23-02-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Dacă vă referiţi la timbrul de mediu prev. de OUG 9/2013 privind timbrul de mediu pentru autovehicule, aceasta nu se poate recupera momentan.
Din câte știu există o cauză pe rolul Curții Europene de Justiție care urmează să se pronunțe cu privire la legalitatea acestei taxe. După ce se pronunță Curtea, se va putea vorbi de oportunintatea unei restituiri.

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.