Forum avocaţi > Civil

Permis suspendat,accident fara victime

10-01-2016

Buna Ziua! in data de 30.12.15 circulam in mun.Dorohoi jud.Botosani cu autoturismul proprietate personala si m-am angajat in depasirea unei masini in intersectie dirijata cu indicatoare de cedeaza trecerea,noi ne aflam pe drumul cu prioritate. Eu ma aflam deja pe contrasens aproape de terminarea depasirii celalalt conducator semnalizeaza si se angajeaza la stanga fara sa se asigure. Eu am tras stanga cat am putut dar tot a avut loc impactul eu sarind peste bordura si pe el proiectandu-l in indicator. Nu au fost victime, doar pagube materiale. Politia a venit la locul accidentului si ne-a luat la sediu unde am dat declaratii,celalalt implicat avand polita de asigurare incheiata pe 30 ( din cate stiu este valabila de pe ziua urmatoare) fapt ce nu l-a interesat pe politist,nici nu a audiat martorii el bazandu-se pe o camera video care vede doar momentul impactului nu si momentul de cand am inceput depasirea deoarece era obturata de o creanga de copac. Dupa ce am dat declaratiile m-au scos pe mine vinovat pentru ca nu m-am asigurat la depasirea dar din opinia mea eu deja ma aflasem in depasirea acelei masini, celalalt sofer nu s-a asigurat deloc,lucru ce l-a recunoscut si in declaratie. In sfarsit eu am luat amenda 630lei si permisul suspendat pe o perioada de 60zile. Credeti ca am vre-o sansa de a-mi recupera permisul daca il atac in instanta? PS. nu am nicio idee cum sa formulez contestatia! Va Multumesc mult pentru ajutor! in incheiere va mentionez articolul pentru care am fost sanctionat "art 45/alin 5/OUG 195/2011 sau 2004 nu reusesc sa imi dau seama ce scrie.
Răspunde
 02-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Ce anume vi s-a eliberat de la politie? Ce inscrisuri? Acte?
Termenul prin care puteti face plangere impotriva unui proces verbal de contraventie, acesta este de 15 zile de la data la care ati luat cunoatinta de acesta.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce incidentul s-a produs in 30.12.2015, este tardiv sa contestati in instanta procesul verbal de contraventie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-03-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Daca ati notat corect data incidentului, respectiv 30.12.2015, nu mai puteti formula contestatie impotriva procesului verbal intocmit de politisti, intrucat contestatia se formuleaza in termen de 15 zile de la data la care ati luat cunostinta de acesta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.