Forum avocaţi > Civil

Anulare amenda 2009

14-01-2016
Vizitator
Buna ziua,

In septembrie 2009, impreuna cu doi prieteni am fost atacati de trei persoane iar noi am ripostat. Unul din cei trei atacatori a sunat la politie si am fost invitati la sectie, unde tot noi, cei atacati am luat amenda (500 RON) pentru simplul fapt ca ne-am aparat. Am luat decizia sa nu platesc aceasta amenda deoarece mi s-a parut abuziva pentru faptul ca procesele verbale erau deja completate cand am intrat in sectia de politie iar la martori a semnat unul dintre atacatori si domnii politisti ne-au si mintit in legatura cu semnatul proceselor verbale (ne-au spus ca daca nu semnam nu putem face contestatie iar noi fiind mai tineri si "necopti" am luat de buna ce ne-au zis politistii si am semnat).
In anul 2013 amenda s-a transferat catre primaria noului domiciliu iar acum, potrivit noului cod fiscal art. 165 alin. 2, nu imi mai pot plati darile catre stat fara a plati amenda mai intai.
Se poate anula/ataca amenda in instanta daca este tocmai din 2009 sau este prea tarziu?
Răspunde
 17-01-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Procesul verbal de sanctionare se poate ataca in 15 zile de la comunicare.

Dupa 6 ani este mult prea tarziu sa il mai atacati in instanta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.