Forum avocaţi > Civil

Executare silita asupra persoane decedate din 2012

21-01-2016

buna ziua!. tatal meu a facut doua credite in anul 2006 si in 2007,sume mici,contractele avand asigurare de viata.in anul 2012,tatal meu a decedat si eu am devenit mostenitoarea de drept in 2014. acum doua saptamani am primit o executare silita a creditelor asupra mostenitorului,adica subsemnata. in acest caz va rog sa ma sfatuiti ce se poate face sau cum trebuie sa procedez,domnilor avocati?.va multumesc anticipat!.
Răspunde
 21-01-2016
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

Ca regula mostenitorii preiau nu numai activul (bunurile) defunctului, cat si pasivul (obligatiile acestuia fata de diverse persoane). Obligatia tatalui de a plati ratele scadente catre banci a trecut, la moartea sa, catre dvs in calitate de acceptant al mostenirii.

In cazul in care s-a inceput executarea silita asupra acestor sume, va puteti apara prin introducerea unei contestatii la executare. In functie de situatia concreta, executarea poate fi oprita/anulata daca -de exemplu- defunctul nu a lasat niciun bun.

Pentru asistenta juridica in problema dvs (inclusiv redactare contestatie la executare), ne puteti contacta la datele de mai jos.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 21-01-2016
Vizitator
am inciriat unei Societati.Comerciale.un spatiu cu utilitati,aceasta S.C.nu mi-a platit utilitatile in val. de 6075 lei,i-am actionat in judecata si am castigat val. de 6075 lei plus cheltuieli de judecata de 1200 lei.Societatea nu are nimic de executat si refuza sa plateasca . va rog sa imi comunicati ce pasi trebuie sa urmez in continuare ???? cum ma pot indrepte impotriva administratorului care in contabilitatea s.c.sa scazut cu suma respectiva lucru evidentiat in balante si bilant cotabil (deci si-a insusit suma pe care nu a chitato). va multumesc si astept un raspuns.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.