Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Am platit 6000 euro avans pentru o casa la sat iar propietarii sau razgandit .

25-01-2016

Am cautat sa cumparam o casa la sat , am gasit casa am vorbit cu propietarii , am fost de acord reciproc cu o singura problema .Propietarii trebuiau sa faca succesiune pe propietati deoarece parintii au decedat , ei trebuiau sa intre in posesia bunurilor .totusi propietarii au avut o conditie sa avem grija de 4 porci pana in luna decembrie cand o sa-i vanda deoarece nu aveau unde sa-i duca ....am fost de acord , ne-am inteles omeneste , ne-au cerut un avans , ca sa fie siguri ca nu ne razgandim .Fiul meu a facut imprumut la banca ,( a scos 6000 de euro la care plateste dobanda )....Eu nu am fost de acord sa le dam banii decat daca sunt de acord sa ne lase ,in casa si sa renovam casa pentru a putea locui omeneste , ei voiau banii pentru a-si cumpara o masina ( care au si cumparato) si au fost de acord .....dar, le-am dat banii in fata unui notar public cu o hartie scrisa cu suma si data pana cand trebuie sa achit restul de bani , cu doi martori , totusi cand am intrebat notarul ce ne costa ne-a zis ca nu costa nimic deoarece nu a pus stampila ....intre timp eu am vandut casa unde stateam ca sa pot plati restul de bani si sa o pot renova pe aceasta , am investit foarte mult in ea , plus munca noastra de aproape un an , ne expira buletinele , nu avem adresa , a expirat termenul de intelegere cu propietarii iar ei nu vor sa ne faca acte ....nu stiu ce vor pentru ca nu ne spune , ne taraganeaza , pana pe 20 decembrie 2015 trebuia sa avem actele semnate , vor sa vina primavara sa iasa nu stiu ce flori sa le poata lua , eu lucrez in strainatate si imi pierd locul de munca deoarece imi expira buletinul si nu mai pot iesi din tara ....ce pot face in cazul asta ? multumesc .
Răspunde
 25-01-2016

ati incheiat actul in fata notarului dar notarul nu a semnat si nici stampilat actul? Daca e asa practic nu aveti act valabil si foarte dificil sa va atingeti scopul, acela de a dobandi dreptul de proprietate.

Pentru alte detalii si in vederea acordarii de consultatii juridice ma puteti contacta la numarul de telefon de mai jos
Răspunde
 25-01-2016

Da , asa este , Notarul nu a semnat si nici stampila nu a pus .....in schimb propietarii si martorii au semnat ....in acest antecontract propietarii sau angajat ca pana la data trecuta in hartie sa ne finalizeze actele . Daca -i dau in judecata ce sanse de castig am? Multumesc pentru raspuns ..
Răspunde
 25-01-2016
Vizitator
Ce angajamente sau luat in antecontract mortorii si fostii prpoietarii ?
Răspunde
 25-01-2016
Vizitator
In angajament scrie ca daca nu se finalizeaza actele ca ce ? pierde terenul sau restituie Banii dublu ?
Răspunde
 25-01-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Buna seara! Puteti formula o actiune in instanta pentru recuperarea sumei platite cu titlu de avans si a sumelor cheltuite cu imbunatatirile aduse imobilului sau obtinerea unei hotarari care sa tine loc de act autentic de vanzare-cumparare, insa trebuiesc avute in vedere si clauzele acelui antecontract si modul in care a fost incheiat. Dvs. ati achitat suma totala sau doar avansul?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2016

ati putea incerca sa-i notificati punandu-i in intarziere poate totusi se razgandesc si or sa incheie actul la notar.

Pentru consultatii juridice ma puteti contacta la numarul de telefon afisat mai jos
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.