| Am cautat sa cumparam o casa la sat , am gasit casa am vorbit cu propietarii , am fost de acord reciproc cu o singura problema .Propietarii trebuiau sa faca succesiune pe propietati deoarece parintii au decedat , ei trebuiau sa intre in posesia bunurilor .totusi propietarii au avut o conditie sa avem grija de 4 porci pana in luna decembrie cand o sa-i vanda deoarece nu aveau unde sa-i duca ....am fost de acord , ne-am inteles omeneste , ne-au cerut un avans , ca sa fie siguri ca nu ne razgandim .Fiul meu a facut imprumut la banca ,( a scos 6000 de euro la care plateste dobanda )....Eu nu am fost de acord sa le dam banii decat daca sunt de acord sa ne lase ,in casa si sa renovam casa pentru a putea locui omeneste , ei voiau banii pentru a-si cumpara o masina ( care au si cumparato) si au fost de acord .....dar, le-am dat banii in fata unui notar public cu o hartie scrisa cu suma si data pana cand trebuie sa achit restul de bani , cu doi martori , totusi cand am intrebat notarul ce ne costa ne-a zis ca nu costa nimic deoarece nu a pus stampila ....intre timp eu am vandut casa unde stateam ca sa pot plati restul de bani si sa o pot renova pe aceasta , am investit foarte mult in ea , plus munca noastra de aproape un an , ne expira buletinele , nu avem adresa , a expirat termenul de intelegere cu propietarii iar ei nu vor sa ne faca acte ....nu stiu ce vor pentru ca nu ne spune , ne taraganeaza , pana pe 20 decembrie 2015 trebuia sa avem actele semnate , vor sa vina primavara sa iasa nu stiu ce flori sa le poata lua , eu lucrez in strainatate si imi pierd locul de munca deoarece imi expira buletinul si nu mai pot iesi din tara ....ce pot face in cazul asta ? multumesc . |
|