Forum avocaţi > Civil

Rectificare notariala falsa!!!

25-01-2016
Vizitator
Am vandut in 2004 dintr-o carte funciara 25 mp iar dupa cateva luni am constatat ca vecinul caruia i-am vandut cei 25 mp s-a intabulat printr/un act notarial incheiat doar intre el si notar fara acordul meu ,fara ca eu sa stiu,si pe un alt teren dintr-o alta carte funciara,Acest lucru l-a facut notarul printr-o rectificare fictiva de care eu nu am stiut,si m-am trezit ca vecinul imi ocupa si alt teren decat cel pe care eu l-am vandut initial.Va rog sa-mi spuneti ce sa fac si cum pot sa-mi recuperez terenul ocupat abuziv.Am solicitat in instanta anularea planului vecinului meu de amplasament si am cerut identificarea terenului de pe cele doua carti funciare iar la judecatorie mi-a fost respinsa identificarea celor doua terenuri si am pierdut si procesul. Va rog din suflet sa-mi spuneti ce pot sa fac? Unde sa ma adresez?Chiar nu mai stiu ce sa fac ,mi-au luat terenul fara ca eu sa semnez la notariat!!!
Răspunde
 25-01-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pe latura penala ati incercat rezolvarea litigiului? Cand a fost intocmit acel inscris si dvs. cand ati aflat despre acesta?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-01-2016
Vizitator
Am aflat in urma cu un an.Mi-am dat in judecata vecinul insa judecatorul nu a tinut cont de niciun document si am pierdut procesul la judecatorie. Am ramas socata cand am vazut acea rectificare semnata doar de notar si de vecinul meu. El s-a si intabulat pe acel teren cu acea rectificare.Nu stiu ce sa fac! Va multumesc din suflet!
Răspunde
 26-01-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate a fost depasit termenul pentru formularea unei plangeri penale.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-01-2016
Vizitator
Da, sigur.. notarul isi pune in pericol cariera si libertatea pentru 25mp.
O "rectificare notariala" si orice alt document nu este fals pana cand o instanta constata asta. Asa putem sustine multe.. o judecatorie deja v-a respins cererea, deci.. si mai putin credibil mesajul dvs
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.