Forum avocaţi > Civil

Furt- constituire parte civila

27-01-2016
Vizitator
Buna ziua, anul trecut in luna iunie mi s-a spart masina si am avut o paguba de aproximativ 4500 RON. Hotii au fost prinsi in scurt timp fiind in numar de trei, am fost anuntata de politie de acest fapt si s-a intentat proces impotriva lor, proces in care m-am constituit parte civila. Acum procesul s-a incheiat si am primit comunicarea in care se arata ca au primit inchisoare si pedeapsa sub supraveghere cu prestare de munca in folosul comunitatii neremunerata. Si ii obliga in solidar la plata sumei de 4500 RON. Acum intrebarea mea este: ce am eu de facut si cum imi recuperez banii daca ii vio mai recupera vreodata?

Va multumesc!
Răspunde
 27-01-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia dvs., va trebui sa va adresati unui executor judecatoresc.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2016
Vizitator
Multumesc! O zi buna!
Răspunde
 27-01-2016

Daca hotararea este definitiva, incercati sa obtineti o executare voluntara a obligatiilor din hotarare pentru a evita cheltuielile suplimentare cu executarea silita pe care trebuie sa le suportati in cazul in care demarati o astfel de procedura. In situatia in care nu se executa in mod voluntar obligatiile stabilite in hotarare va puteti adresa unui executor judecatoresc care va incerca sa indentifice bunurile imobile , venituri salariale etc...

Pentru consultatii juridice ma puteti contacta la numarul de telefon afisat mai jos
Răspunde
 27-01-2016
Vizitator
Multumesc!
Răspunde
 06-02-2016
Vizitator
Buna seara, in legatura cu, cauza de mai sus as dori sa mai intreb daca ati putea sa imi spuneti cam cat ar fi onorariul unui executor judecatoresc.

Multumesc!
Răspunde
 07-02-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Executorului judecătoresc trebuie să-i achitați un avans din onorariu (cuantumul diferă în funcție de executor). Acea sumă de bani o veți recupera de la debitori împreună cu creanța.
Privitor la suma ce o aveți de recuperat, trebuie să știți că puteți cere întreaga sumă de la oricare dintre debitori (cei 3 condamnați). Așadar, vă puteți îndrepta cu executarea împotriva celui care are venituri sau bunuri de executat.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.