Forum avocaţi > Civil

Asi vrea sa plec cu copiii minori din tara

29-01-2016
Vizitator
Buna ziua!
Ma numesc Ramona Cernea, sunt divortata din 2010 cu doi copii minori incredintati mie! Am primit o oferta de lucru in Angia (Portadown Irlanda de nord)unde asi vrea sa plec impreuna cu copiii mei si cu mama mea (ea ajutindu-ma la cresterea copiior).Fostul meu sot este casatorit in America cu un cetatean american si locuieste acolo de 3 ani timp in care nu si-a vizitat copiii singurul contact pe care il avem este acela ca plateste pensia alimentara pe care tribunalul l-a impus in 2010 (in acel moment el avand slujba in tara). Problema este ca nu vrea sa-si dea acordul ca cei mici sa paraseasca tara si asi vrea sa stiu daca exista posibilitatea ca fara acordul lui sa putem pleca din tara poate prin ordin judecatoresc nu stiu ( am citit lucruri in contradictoriu cum ar fii ca se poate atat timp cat este in UE iar legislatia zice ca nu se poate). Asi dorii sa stiu daca ar trebui sa ma adresez unui avocat in cazul in care chiar am o sansa nici nu vreau sa cheltuiesc bani degeaba cu un proces! Multumesc frumos!
Răspunde
 29-01-2016

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Trebuie sa faceti un proces pentru ca instanta sa suplineasca acordul tatalui de a iesi din tara

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-01-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
O alta posibilitatea ar fi formularea unei actiuni de exercitare exclusiva a autoritatii parintesti.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-01-2016
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

In cazul dvs puteti sa introduceti o actiune in judecata prin care sa solicitati instantei de judecata sa suplineasca consimtamantului sotului.
Practic instanta va constata ca refuzul sotului de a va permite sa iesiti cu copiii din tara nu are nicio justificare si astfel va putea consimti ca dvs sa parasiti tara cu cei mici.
In ceea ce priveste sansele de reusita , acestea se pot aprecia in functie de actele pe care le aveti si de prezentarea pe larg a situatiei. In cazul in care doriti o consultatie in problema dvs (inclusiv cu privire la sansele de reusita) ne puteti contacta la datele de mai jos.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 29-01-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ce fel de custodie aveti ? Ce a dispus exact instanta ? Pt ca in 2010 regula era aceea a incredintarii copiilor catre unul dintre parinti si nu custodia comuna.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Copii v-au fost încredințați dvs spre creștere și educare astfel că puteți pleca oriunde în Europa. Tot în baza hotărârii faceți pașaport copiilor.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2016

Suplinirea consimtamantului tatalui pentru a putea scoate copii din tara nu este suficient, intrucat dumneavoastra doriti sa le schimbati cu titlu permanent locuinta minorilor , cat si scoala/gradinita unde acestia vor fi nevoiti sa se adapteze.

Ati putea sa il dati in judecata pentru ca instanta sa dispuna exercitarea in mod exclusiv a autoritatii parintesti privind minorii.

Răspunde
 30-01-2016

Dacă aveți hotărâre de încredințare a minorilor puteți ieși din tara fără acordul tatălui minorilor.
Mergeți cu hotărârea la avocat ca vadă exact ce este cu hotărârea.
Răspunde
 30-01-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua,

Daca aveti custodie comuna, singura solutie este sa introduceti o actiune in judecata prin care sa solicitati instantei de judecata sa suplineasca consimtamantului sotului.

Spuneti-ne ce scrie exact in hotararea din 2010, pt a nu mai exista dubii.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-01-2016
Vizitator
Va multumesc din suflet pt raspunsurile dvs. In hotarirea de divort scrie in felul urmator: "Incredinteaza reclamantei spre crestere si educatie pe minorii (...). Obliga paratul la plata pensieide intretinere......, stabileste program de vizitare (pe care el nu il mai respecta de 3 ani) si orice alta cerere este respinsa!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.