Forum avocaţi > Civil

Cum se rezilieaza un contract avocat vs client?

03-02-2016
Vizitator
Buna ziua ,am un proces cu o banca din 2014 .In momentul de fata avem sentinta data de judecător cu dreptul la declarația de apel din partea bănci in timp de 30zile.Avocatul nostru a plecat din tara pentru un curs profesional intensiv.mi-a comunicat printr-un e-mail ca mandatul lui s-a încheiat cu ocazia castigului procesului si imi recomanda sa închei alt contract cu alt avocat.Cum trebuie eu sa procedez pentru rezilierea contractului cu el .Mentionez ca am achitat doar onorariul pentru munca lui ...dar nu si procentul din câștig (pentru ca inca nici eu nu am primit inca de la banca nimic).ce trebuie sa fac eu in momentul acesta?Multumesc

As avea nevoie de o îndrumare ,curand vor expira cele 30 zile (pt declarația de apel)si eu nu stiu ce sa fac!!!

Editat de admin (motiv: nu repostati intrebarea)
Răspunde
 03-02-2016

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Un avocat se angajeaza pentru o anumita faza a procesului: fond, apel, recurs. Inteleg ca avocatul dvs. a avut mandat pentru fond. Pentru apel este nevoie de un alt contract, pe care nu il puteti incheia cu el, pentru ca este plecat.Deci nu aveti ce sa reziliati. Pur si simplu, cautati alt avocat pentru apel.NU stiu ce alte clauze aveti in contractul incheiat cu primul avocat, dar procesul nu este incheiat, deci nu stiti ce suma s-a castigat.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-02-2016
Vizitator
Multumesc foarte mult pentru raspuns.Dumnezeu sa va răsplătească :)
Răspunde
 03-02-2016
Vizitator
O rugamine d-na avocat :imi permiteti sa va trimit prin e-mail contractul sa va uitati putin peste el si care ar fi pași de urmat?Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.