Forum avocaţi > Civil

Vreau sa-mi vad fata

07-02-2016
Vizitator
BUNA ZIUA.AM O FETITA DE 6 ANI,NU AM FOST CASATORITA IAR TATL NU IMI DA DREPTUL SA O VAD.CE TREBUIE SA FAC?CU CINE SA VORBESC?MULTUMESC.ASTEPT RASPUNS VA IMPLOR DATI-MI UN SFAT
Răspunde
 07-02-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Deschideti o actiune in instanta pentru stabilirea unui program de vizita.
Astfel tatal va fi obligat sa va permita acel program, in caz contrar, exista riscul unei plangeri penale.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-02-2016
Vizitator
si cum deschid aceasta actiune?
Răspunde
 07-02-2016

Puteti introduce o actiune la instanta de judecata pentru stabilire program vizita minor prin care veti solicita incuviintarea unui program de vizita de catre instanta. Dat fiind varsta frageda a minorei ati putea sa incercati sa solicitati ca instanta sa stabileasca domiciliul minorei la adresa dumneavoastra de domiciliu.

Răspunde
 08-02-2016
Vizitator
cu mare placere v-as contacta si as avea nevoie de ajutor de aceea cer sfaturi dra sunt in bucuresti iar dv in iasi iar fata nu o pot lua la mine pt ca nu ma conditii din pacate dar macar dreptul de a o vizita si sa o plimb in vacante sa stea cu mine in wek
Răspunde
 08-02-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Trebuie sa introduceti o actiune de stabilire program vizita minor, la judecatoria de care apartine domiciliul fetitei.

Daca nu aveti conditii pt a solicita incredintarea minorei catre dvs, atunci in actiunea pe care o veti introduce solicitati doar program de vizitare pt fetita, avand dreptul sa o vedeti atat sambata si duminica cat si in vacante.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.
Cu stima,

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-02-2016
Vizitator
buna ziua doamna roxana va multumesc mult pt sfat o sa va contactez curand
Răspunde
 09-02-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Cum ati ajuns in aceasta situatie ?

Exista o hotarare judecatoreasca ? Tatal exercita o custodie exclusiva ?

Numai prin instanta puteti obtine o schimbare a actualei situatii de fapt, in primul rand - asa cum v- au aratat si colegii- un program de vizitare.

Cat de extins sau de restrans va fi acest program depinde de conditiile concrete, adica daca o veti putea lua la domiciliul dvs si de cate ori (avand in vedere relatiile de pana acum, varsta copilei, locuinta dvs etc) sau doar vizite la domiciliul minorei, poate vacante.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-02-2016
Vizitator
Buna ziua!
Am cumpărat niște obiecte de la o persona timp de 2 luni , s-a dovedit ca obiectele pe care le-am cumpărat erau furate, eu neștiind nimic despre lucrul acesta. M-am trezit dimineața cu poliția la usa, cu mandat de percheziție. Nu au găsit nimic pentru ca obiectele nu erau acasa , dar pentru ca am vrut sa cooperez le-am adus de buna voietoate bunurile pe care le-am cumpărat de la acea persoana. Am fost sa dau declarație la secția de poliție unde am aflat ca a fost filat in perioada asta si prin conversațiile telefonice au ajuns la mine. Pe documentele pe care nu le-a arătat poliția apărea calitatea de martor. Tin sa Menționez ca nu am avut legătura cu ceea ce făcea învinuitul si nu știam ca obiectele erau furate , eu doar am cumpărat de la el si le-am păstrat pentru mine neștiind nimic si nu am fost singura, au fost mai mulți cumpărători care au pățit la fel. Obiectele au fost reținute la poliție. E cazul sa-mi fac probleme?
Răspunde
 09-02-2016
Vizitator
buna ziua doamna gabriela tatal nu are nimic in nici un caz asa ceva doar un orgoliu foarte mare sa ma indeparteze de ea bunica care o creste fiind mama lui este pe interes si cam la fel daca vrea sami raspunda la telefon sau sa ma anunte cand este racita sau are nevoie de ceva.Daca ma duc in instanta la tribunalul ilfov de unde apartinem amandoi ce acte miar trebui si cu cine sa vorbesc?Sau daca as apela la un avocat care ar fi onarariul?sunt dispusa sa fac orice pentru copilul meu sunt mama si ma doare foarte rau va multumesc pentru sfaturi
Răspunde
 09-02-2016
Vizitator
cum am ajuns in aceasta situatie ?este o poveste lunga dupa 5 ani de relatie sa dovedit ca nu ne intelegeam neam despartit de multe ori si am fost plecata la ai mei care el nu ma lasa nici sa ii vizitez macar sau sa isi vada nepoata dar din pacate conditiile si acesti bani nenorociti nu am avut de ales decat sa ma angajez iar fata am lasato cu fratele meu de 17 ani fata avand 3 anisori munceam cu tatal meu la o fabrica de mobila in apropiere de casa 8 h pe zi pana intro zi cand fiind copil si o clipa de neatentie a fratelui mia cazut pe scari iar bunica sunad sa intrebe ce face mama mea ia spus panicata sa vina sa o ia ca eu am duc la munca am fost o povara pentru ei atat eu cat si fata mea au venit panicati si miau lauto din brate spunand ca dupa ce se duc la un control la spital si nestiind ca lucrez sa vin in weekend cand eram libera sa o vad si asta a fost nu mau mai lasat niciodat si doar in prezenta lor niciodat sa fiu singura cu ea ma fac vinovata dar nu sunt doar BUNUL DUMNEZEU stie si vede cat sufar si cat de greu imi este sa nu fiu cu ea in prima zi de scoala sa ii serbez ziua ca toti copii tatal are o relatie de 2 ani cu alcineva care vrea sa o faca mama ei iar asta nu pot accepta nici moarta multumesc
Răspunde
 09-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Depuneti o actiune la judecatoria pe a carei raza domiciliaza minora ( instanta de tutela), in care solicitati stabilirea unui program de vizitare a minorei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-02-2016
Vizitator
Buna ziua, am o fetita de 3ani si 5 luni care a rămas la tatăl ei , nu am vazut-o de un an si jumătate si de 4luni nu stiu nimic de ea pentru ca fostul concubin nu răspunde la telefon, nu am cum sa iau legătură cu el,nimeni nu imi zice nimic de fata.A rămas la el pentru ca nu am avut unde sa locuiesc , acum m-am căsătorit am luat un apartament in chirie si vreau sa imi aduc fata la mine dar nu stiu cum sa procedez.Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat! Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.