Forum avocaţi > Civil

Am cumpărat bunuri de la cineva care le furase

10-02-2016
Vizitator
Buna ziua!
Am cumpărat niște obiecte de la o persona timp de 2 luni , s-a dovedit ca obiectele pe care le-am cumpărat erau furate, eu neștiind nimic despre lucrul acesta. M-am trezit dimineața cu poliția la usa, cu mandat de Nu au găsit nimic pentru ca obiectele nu erau acasa , dar pentru ca am vrut sa cooperez le-am adus de buna voietoate bunurile pe care le-am cumpărat de la acea persoana. Am fost sa dau declarație la secția de poliție unde am aflat ca a fost filat in perioada asta si prin conversațiile telefonice au ajuns la mine. Pe documentele pe care nu le-a arătat poliția apărea calitatea de martor. Tin sa Menționez ca nu am avut legătura cu ceea ce făcea învinuitul si nu știam ca obiectele erau furate , eu doar am cumpărat de la el si le-am păstrat pentru mine neștiind nimic si nu am fost singura, au fost mai mulți cumpărători care au pățit la fel. Obiectele au fost reținute la poliție. E cazul sa-mi fac probleme?
Răspunde
 10-02-2016
Vizitator
Îmi cer scuze pentru greșeli. Poliția a venit la mine cu mandat de percheziție si cu jandarmi. Pe mandat apare calitatea de martor. Acum nu stiu cat de gravă este situația. Bunurile pe care le-am cumpărat de la învinuit atat eu cat si ceilalți cumpărători sunt la poliție si majoritatea nu au fost revendicate pentru ca nu sunt plângeri. Învinuitul este liber , dar are la mana o brățara si nu are voie sa părăsească județul din câte am înțeles. Va rog sa-mi spuneti daca sunt motive de îngrijorare , calitatea de martor se poate schimba?
Răspunde
 10-02-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Da. Calitatea de martor se poate schimba, dacă se consideră că, există motive temeinice pentru aceasta. Mai mult decât atât, cercetarea penală se poate extinde atât la persoane, cât și la fapte.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-02-2016
Vizitator
In aceasta situație ce pot face? Eu am înapoiat toate bunurile de buna voie , poliția nu știa ce am cumpărat de la el si nici câte obiecte , dar nu am vrut sa am neplăceri. Problema nu este suma pe care am pierdut-o , ci faptul ca nu vreau sa am probleme cu poliția mai ales ca nu știam absolut nimic de proveniența obiectelor pe care le-am cumpărat. Ce pot face in situația asta? Mulțumesc!
Răspunde
 10-02-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Dacă în urma cercetărilor se va dovedi că nu aveți niciun fel de culpă, nu veți avea probleme. Important este ca sa prezentați organelor de cercetare situația exactă .

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa fiti cooperant cu organele de cercetara penala, pentru ca daca se dovedeste ca aveti vreo legatura cu savarsirea infractiunii, calitatea de martor se poate schimba in suspect, ulterior in inculpat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.