Forum avocaţi > Civil

Am nevoie de informatii legate de taxa judiciara de timbru

10-02-2016

Buna ziua,
Am 22 de ani si in urma cu cativa ani am mostenit 75% dintr-un apartament. In momentul de fata, urmeaza sa actionez in instanta pentru a putea 'cumpara' si restul de 25%. Intrebarea mea este: de ce acte am nevoie pentru a obtine o esalonare sau o reducere pentru taxa judiciara de timbru, tinand cont ca sunt studenta si nu mai sunt angajata?

Va multumesc!
Răspunde
 10-02-2016

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Puteti solicita instantei acordarea de ajutor public judiciar.Daca nu va aproba ajutor integral, va face o reducere si/sau esalonare, Ca dovezi, adeverinta de studenta si cererea de acordare a ajutorului public judiciar..
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-02-2016

Va multumesc pentru raspuns!

Inca o intrebare: in cazul in care nu dispun,in timp util, de adeverinta de stundenta mai este o alta posibilitate?
Răspunde
 10-02-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Depuneți toate celelalte acte și nr cererii de eliberare a adeverinței. Puteți depune ulterior, până l soluționarea cererii.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-02-2016

Adeverinta de la ANAF ca nu realizati venituri. Chiar daca sunteti studenta puteti aveai venituri din activitati independente (PFA) etc...

Pentru consultatii juridice ma puteti contacta la numarul de telefon afisat mai jos.
Răspunde
 11-02-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Introduceti actiunea in instanta, si apoi solicitati cerere de ajutor public judiciar.
In dovedirea acesteia, depuneti adeverinta de student si adeverinta de la Anaf cum ca nu realizati venituri.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-02-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Se poate pune intrebarea cu ce veti "cumpara"restul de 25% daca nu aveti venituri ?

Eu inteleg ca e vorba de un partaj in instanta unde solicitati sa vi se atribuie bunul si sa despagubiti coproprietarul nu ?

Cheltuieli vor fi nu numai cu taxa de timbru dar si avocat, expert.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-02-2016

Da, este vorba despre un partaj. Stiu despre restul cheltuielilor, tocmai de aceea ma gandem sa solicit o esalonare pentru timbru judiciar. Iar intrebarea mea este aceeasi, se poate pune intrebarea cu ce o sa cumpar restul de 25%? Exista "riscul" de a pune cineva aceasta intrebare si a avea probleme pe parcurs?
Răspunde
 15-02-2016

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Nu este un "risc" ci o intrebare perfect normala, careia va trebui sa-i dati un raspuns.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Se va gasi o solutie pt cei 25% (un imprumut, o donatie, procurare de fonduri etc), eu nu am facut decat sa semnalez aceasta posibila problema pt solutionarea ajutorului judiciar.

Sunt instante care pun aceasta problema si alteel care se limiteaza strict la actele doveditoare a lipsei de venituri la momentul la care pronunta incheierea pe ajutorul public.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-02-2016

Va multumesc pentru raspunsuri! Inca nu stiu ce sa fac, daca sa solicit aceasta esalonare deoarece am in plan sa ma si angajez, iar daca o sa fac asta banuiesc ca nu are sens sa depun o cerere
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.