|
10-02-2016 |
 | PanaMea
|
| Buna ziua, Am 22 de ani si in urma cu cativa ani am mostenit 75% dintr-un apartament. In momentul de fata, urmeaza sa actionez in instanta pentru a putea 'cumpara' si restul de 25%. Intrebarea mea este: de ce acte am nevoie pentru a obtine o esalonare sau o reducere pentru taxa judiciara de timbru, tinand cont ca sunt studenta si nu mai sunt angajata? Va multumesc! | |
|
|
|
10-02-2016 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Puteti solicita instantei acordarea de ajutor public judiciar.Daca nu va aproba ajutor integral, va face o reducere si/sau esalonare, Ca dovezi, adeverinta de studenta si cererea de acordare a ajutorului public judiciar.. | |
|
|
|
|
10-02-2016 |
 | PanaMea
|
| Va multumesc pentru raspuns! Inca o intrebare: in cazul in care nu dispun,in timp util, de adeverinta de stundenta mai este o alta posibilitate? | |
|
|
|
10-02-2016 |
| Depuneți toate celelalte acte și nr cererii de eliberare a adeverinței. Puteți depune ulterior, până l soluționarea cererii. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-02-2016 |
| Adeverinta de la ANAF ca nu realizati venituri. Chiar daca sunteti studenta puteti aveai venituri din activitati independente (PFA) etc... Pentru consultatii juridice ma puteti contacta la numarul de telefon afisat mai jos. | |
|
|
|
11-02-2016 |
| Buna ziua! Introduceti actiunea in instanta, si apoi solicitati cerere de ajutor public judiciar. In dovedirea acesteia, depuneti adeverinta de student si adeverinta de la Anaf cum ca nu realizati venituri. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-02-2016 |
| Se poate pune intrebarea cu ce veti "cumpara"restul de 25% daca nu aveti venituri ? Eu inteleg ca e vorba de un partaj in instanta unde solicitati sa vi se atribuie bunul si sa despagubiti coproprietarul nu ? Cheltuieli vor fi nu numai cu taxa de timbru dar si avocat, expert. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
11-02-2016 |
 | PanaMea
|
| Da, este vorba despre un partaj. Stiu despre restul cheltuielilor, tocmai de aceea ma gandem sa solicit o esalonare pentru timbru judiciar. Iar intrebarea mea este aceeasi, se poate pune intrebarea cu ce o sa cumpar restul de 25%? Exista "riscul" de a pune cineva aceasta intrebare si a avea probleme pe parcurs? | |
|
|
|
15-02-2016 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Nu este un "risc" ci o intrebare perfect normala, careia va trebui sa-i dati un raspuns. | |
|
|
|
|
15-02-2016 |
| Se va gasi o solutie pt cei 25% (un imprumut, o donatie, procurare de fonduri etc), eu nu am facut decat sa semnalez aceasta posibila problema pt solutionarea ajutorului judiciar. Sunt instante care pun aceasta problema si alteel care se limiteaza strict la actele doveditoare a lipsei de venituri la momentul la care pronunta incheierea pe ajutorul public. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
22-02-2016 |
 | PanaMea
|
| Va multumesc pentru raspunsuri! Inca nu stiu ce sa fac, daca sa solicit aceasta esalonare deoarece am in plan sa ma si angajez, iar daca o sa fac asta banuiesc ca nu are sens sa depun o cerere | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |