|
11-02-2016 |
 | Buldan vasile Vizitator |
| Bună dimineata,am si eu nevoie de un sfat.Nu stiu ce sa fac,cu cine sa vorbesc.E vb de un proces la tribunalul București,care sa incheiat in mai 2015 dar nu sa redactat hotărârea.Mi-am pierdut fiica într-un accident rutier în2014'.M-am judecat cu Asirom Vienna.Acum sunt somat de către un executor judecătoresc sa ridic o sumă de bani,dar eu vreau recurs...dacă accept acea sumă mai pot face recurs?.Mentionez ca avocatul care ma reprezentat a renunțat la cazul meu.. | |
|
|
|
11-02-2016 |
| Ati primit hotararea? Trebuie sa faceti apel in 30 de zile de la comunicarea hotararii. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-02-2016 |
| Am verificat dosarul dvs pe portalul instantei, sentinta nu este definitiva, dvs avand dreptul de a face apel. Apelul il veti motiva in 30 de zile de cand vine motivarea sentintei si il depuneti la tribunal. Formulati o cerere de urgentare a redactarii ca a durat deja prea mult timp. Nu ridicati nicio despagubire inca daca sunteti nemultumit de cuantumul sumei acordate. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
11-02-2016 |
 | Cristi buldan Vizitator |
| Nu am primit hotărârea..am scris catre tribunal ca vreau redactarea,am fost si personal la tribunalul București..pe 16 02 2016 sunt somat sa merg la ploiești sa ridic cei 7500euro(viata fiicei mele nu poate fi plătită doar cu suma asta,e groaznic)dnul avocat Paslaru Viorel,la contactul meu telefonic,după cedarea dosarului..mi-a spus..du-te si ridicați bani si dupa redactare faci apel...si mia trimis dosarul acasă.. | |
|
|
|
11-02-2016 |
 | Cristibuldan Vizitator |
| Cum sa fac cererea de urgentare? Imi trebuie un model.nu are cine sa ma îndrume.nu stiu ce sa mai fac..uni spun sa merg la d.n.a. | |
|
|
|
11-02-2016 |
| C ă t r e Tribunalul Bucuresti Secţia_ Dosar nr._ Soluţionat la data de_ Domnule Preşedinte, Subsemnatul_, domiciliat în_, strada_, nr._ bloc_, ap._, judeţul_, în calitate de reclamant în dosarul nr._ soluţionat de Tribunalul Bucuresti la data de_, vă solicităm respectuos să URGENTAȚI ARGUMENTAREA ȘI REDACTAREA HOTĂRÂRII în prezenta cauză. Motivele cererii: În drept, potrivit art. 426 alin. 5 din Noul Cod de Procedură Civilă, hotărârea se va redacta şi se va semna în cel mult 30 de zile de la pronunţare. În fapt, dosarul a fost solutionat la data de..., si de atunci si pana in prezent nu am primit hoatararea.Aratati motivele pt care ar trebui urgentata redactarea... Prin urmare, având în vedere că termenul de 30 de zile prevăzut de NCPC pentru redactarea hotărârii a expirat, dar și motivele de fapt indicate mai sus, vă solicităm respectuos să urgentați motivarea și redactarea hotărârii judecătorești în prezenta cauză. Data_ Semnătura_ Sper sa va fie de ajutor. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-02-2016 |
 | Buldan.vasile Vizitator |
| Daca nu sunt de acord cu această sumă mai trebuie sa mă prezint la executor?Sunt chemat marți(16.02.2016)sa ma prezint personal. | |
|
|
|
13-02-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daca nu sunteti de acord cu solutia de fond, formulati apel in termenul legal - 30 de zile de la comunicarea hotararii. Formulati cererea de urgentare a redactarii hotararii, iar cand vi se va comunica hotararea atacati solutia. Din moment ce doriti sa formulati apel, nu aveti de ce sa dati curs somatiei primite. Care a fost solutia in dosarul penal privind accidentul rutier? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-02-2016 |
 | Buldan..vasile Vizitator |
| Am facut in ianuarie 2 cereri de redactare si una de urgentare in urma cu o săptămână..maine sunt chemat la executor sa ridic bani..cum sa fiu somat dacă nu e hotărârea redactată?..si cât timp va dura până se va redacta??..au trecut 9luni de la proces... | |
|
|
|
15-02-2016 |
| Asa se intampla, dureaza pana redacteaza hotararile. Mai depuneti o cerere de urgentare. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |