|
18-02-2016 |
 | Gargaun stefan Vizitator |
| va scriu din Spania.Am gresit si am plastifiat certificatele de nastere,al meu al sotiei si al fiului minor si la fel,certificatul de casatorie.Trebuie sa schimb urgent pasapoartele sotiei si al fiului.Am fost la consulat si asa am aflat ce greseala am facut.Ce pot face acum,CUM pot obtine duplicatele din tara?Copilul este nascut aici in Spania,dar domiciliul stabil i-l are in Romania.De unde si cum se poate scoate,alt certificat de nastere pt.el?Va rog ajutati-ma cu un raspuns,pentru a sti ce am de facut,pe calea cea mai simpla.Va MULTUMESC anticipat.Cu stima si respect,STEFAN. | |
|
|
|
18-02-2016 |
| Buna ziua! In Romania unde ati locuit? | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-02-2016 |
 | Gargaun stefan Vizitator |
| Am locuit in Roman-Neamt.Dar,are vre-o importanta? | |
|
|
|
25-02-2016 |
| De acolo de unde a fost înregistrată nașterea trebuie solicitat emiterea unui alt certificat de naștere. În cazul dvs, având în vedere că sunteți în Spania, va trebui să mandatați pe cineva sau să veniți personal în țară. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
28-02-2016 |
 | Avocat Andreea Marca ✓ Bacău 0745412603 (Doar pt. programări) andreea_marca@yahoo.com
|
| Adresați -va Serviciului de Stare civilă unde s-a înregistrat nașterea, căsătoria etc pentru emiterea de duplicate | Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău Tel. 0745412603* email: andreea_marca@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-02-2016 |
 | Sava Mariana Vizitator |
| Buna ziua sant mama de 2 copii dar din pacate nui am cu mine in urma divortului au ramas cu fostul sot ..As vrea sa stiu ce cum eu nu lucrez sant fara un loc de munca si nu pot sa platesc pensia alimentara care mia ceruto de 200 euro ...eu sant in italia si nam platit pensia din luna septembrie ...si acum fostul sot imi trimite mesaje de amenintare ce pot face??? Va multumesc | |
|
|
|
29-02-2016 |
 | Marianasava2015@libero.it Vizitator |
| Sava Mariana a scris pe 29-02-2016: Buna ziua sant mama de 2 copii dar din pacate nui am cu mine in urma divortului au ramas cu fostul sot ..As vrea sa stiu ce cum eu nu lucrez sant fara un loc de munca si nu pot sa platesc pensia alimentara care mia ceruto de 200 euro ...eu sant in italia si nam platit pensia din luna septembrie ...si acum fostul sot imi trimite mesaje de amenintare ce pot face??? Va multumesc | |
|
|
|
29-02-2016 |
| Trimiteți câți bani puteți pentru a dovedi că sunteți de bună credință. Ați avut probleme atât de mari încât nu ați trimis nici un ban din septembrie? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
29-02-2016 |
| Din cauza ca sant fara loc de munca si din aceasta cauza nu am reusit sa platesc numai ca fostul sot nu e un om ce intelege e un barbat violent cu mine | |
|
|
|
01-03-2016 |
| Faceti cont in Romania pe numele copiilor/copilului (sunt banci care acepta cum ar fi Libra Bank) si ii depuneti acolo cum puteti (si 1 euro e benefic pt dvs) . Demonstrati buna credinta pt a nu-i da posibilitatea sotului sa intenteze dosar penal pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti. Totodata puteti inainta la judecatoria din raza de domiciliu al minorilor actiune de micsorare a pensiei alimentare Atentie - trebuie probata cu inscrisuri (de ex cu decizia de incetare a contractului de munca, etc) . Mi-e teama ca tot cu ajutorul unui avocet o sa reusiti sa iesiti din impas. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
01-03-2016 |
| Va multumesc frumos pentru raspuns am apelat deja la un avocat ca sami micsoreze pensia alimentara inca o data va multumesc | |
|
|
|
31-03-2016 |
| Buna seara ,ma numesc Sava Daniela am 19 ani sunt mama la o fetita de 3 ani sunt despartita de fostul sot si as vrea ca fetita sa o iau eu acum ea este in grija lui si as dori sa stiu ce acte miar trebui si cat ar costa .......multumesc | |
|
|
|
31-03-2016 |
 | Avocat Andreea Marca ✓ Bacău 0745412603 (Doar pt. programări) andreea_marca@yahoo.com
|
| Doamna Sava Daniela, acțiunea pe care trebuie să o depuneți la instanță este cea de stabilire locuință minor la d-voastră, sens în care, trebuie să dovediți, în primul rând că, aveți posibilitatea unei locuințe decente, un loc de muncă etc; pe scurt, trebuie să dovediți ca aveți condiții bune de creștere și educare a minorei. Mai mult decât atât, trebuie să probați ca, fetiței i-ar fi mai bine lângă d-voastră, având în vedere că, în prezent ea este obișnuită într-un mediu în care predomină figura paternă . | Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău Tel. 0745412603* email: andreea_marca@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-04-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Trebuie formulata la instanta de tutela o actiune pentru exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la dvs. si obligarea tatalui la plata unei pensii de intretinere catre minora. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |