Forum avocaţi > Civil

Inselaciune

21-02-2016
Vizitator
Am cumpara o casa,pe langa casa am cumparat si ceea ce era pe langa casa adica un minitractoras,drujba,minimoara,cositoare...aceste bunuri nu le am trecut in contractul de vanzare cumparare insa eu am filmat cand i am dat banii in plus la predarea casei foate bunurile erau acolo...numai ca surpriza la trei zile dupa predare totul a disparut...domnul avea doi caini si m a rugat sa i mai las acolo pana gaseste un stapan pt ei si sa vina in fiecare zi sa i hraneasca....insa se pare ca buna mea credinta m a costat 3000euro...ii pot face plangere penala pt furt?sau cum pot proceda?multumesc!
Răspunde
 22-02-2016

Ce dovezi aveți?
Răspunde
 22-02-2016
Vizitator
Am o inregistrare video iin care ii dau banii,in afara de ceea ce am dat in fata notarului pt toate aceste lucruri...nu stiu xat condeaza insa de fata au fost parintii mei,matusa,un var.....insa este legal sa intre in curte si casa dupa ce casa mi a fost predata....vecinii au vazut mai multe persoan in curte....legal casa imi apartinea ...avea dreprul sa intre si alte cu persoane straine acolo fara acordul meu?multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.