Forum avocaţi > Civil

Informaţii despre constatare nulitate absolută titlu de proprietate.

01-03-2016
Vizitator
Bună ziua! Vă scriu aceste rânduri cu speranţa de a obţine câteva informaţii folositoare în privinţa "norocului" meu a de fi dat în judecata pentru nulitate absoluta în privinţa unui teren intravilan moştenit de aproximativ doi ani prin succesiunea tatalui meu. Menţionez ca eu sunt plecat din ţara de o perioadă bună şi nu prea am multe opţiuni în momentul de faţa pâna în luna august. Pe lângă faptul că nu prea îmi trece prin minte ce s-ar putea întâmpla în caz că nu mă prezint la judecătorie, există şi riscul de a pierde terenul? Aş dori o mica îndrumare daca se poate, cum să acţionez şi cum pot remedia această problemă. Va mulţumesc şi ramân în aşteptarea răspunsului dumneavostră.
Răspunde
 01-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Ati dat prea putine informatii. Daca aveti pe rolul instantei un process puteti comunica instantei adresa din strainatate pt a se comunica procedurile acolo. Va puteti angaja un avocat unde procedura poate fi indeplinita la adresa cabinetului sau plus in functie de probele administrate (daca il angajati si pentru reprezentare in instanta) s-ar putea sa va "descalceasca itele" juridice ale dosarului si sa nu pierdeti terenul. Asta depinde doar de dvs si probele din dosar.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-03-2016
Vizitator
Vă mulțumesc pentru răspunsul acordat.
Răspunde
 01-03-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ce anume motiv de nulitate se invoca? La cat timp de la încheierea actului ?

Sunteti obligată sa va alegeți un domiciliu procesual in tara unde se vor face comunicările legate de dosar.

Cel mai bine ar fi pt dvs sa imputerniciti un avocat pt studiu dosar. Sa va prezinte variantele de apărare, costurile si dvs sa puteti decide ce urmează sa faceti

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-03-2016
Vizitator
Întradevăr am scris prea puţine informaţii şi menţionez că nici măcar eu nu prea ştiu... Am aflat abia acum două zile prin intermediul unei cunoştinţe că mă aflu în calitate de pârât într-un dosar de judecată. Mă rog, eu personal etichez situaţia drept "furt legal". Am să dau "copy-paste" la e-mail-ul trimis de cabinetul tribunalului judeţean Ialomiţa cu mici modificări in legătură cu numele participanţilor pentru a nu putea fi găsit acest subiect prin intermediul google.
E-mail primit: Verificând aspectele semnalate de dvs., vă comunicăm următoarele:
Pe rolul Judecătoriei Slobozia se află înregistrat dosarul nr.1867/312/2015 din data de 9.04.2015, având ca obiect constatare nulitate absolută titlu de proprietate 037482/12835, privind pe reclamantul ********* în contradictoriu cu pârâţii Comisia Judeţeană de aplicare a Legii 18/1991, Comisia locală Bucu pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor, Persoana 1(eu) şi Persoana 2(neindentificată).
La data de 27.10.2015, în baza art.242 alin.1 din Noul Cod de procedură civilă, s-a dispus suspendarea judecării cauzei pentru neîndeplinirea de către reclamant a unor obligaţii stabilite în sarcina sa de către instanţă.

La data de 04.02.2016 reclamantul ******** a depus la dosar cerere de repunere pe rol a cauzei, fiind fixat termen de judecată în cauză la data de 22 martie 2016.
Răspunde
 02-03-2016
Vizitator
Cam asta e tot ce ştiu...
Răspunde
 02-03-2016
Vizitator
Se pare că intr-adevăr aveţi dreptate şi singura mea soluţie e să angajez un avocat.
Răspunde
 02-03-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Dosarul dvs este in prezent suspendat. La termenul din martie se va discuta daca se repune sau nu ds pe rol.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-03-2016
Vizitator
Prin urmare mai am nevoie de angajarea unui avocat pentru data respectivă sau aştept si doar în cazul că dosarul se redeschide voi apela la un avocat ? Mulțumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.