Forum avocaţi > Civil

Contract romtelecom

13-09-2013
Vizitator
Pe factura din luna august am primit aceasta notificare

Incepand cu factura emisa in septembrie 2013 se modifica termenul maxim de plata a acesteia, de
la 22 de zile la 14 zile de la data emiterii. Incepand cu aceeasi factura, se modifica si
cuantumul penalitatilor de intarziere, astfel, pentru neplata facturii la scadenta datorati,
pana la plata integrala a datoriei, penalitati de 0,5%/zi, calculate asupra valorii neachitate.
In cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta modificare, aveti dreptul de a denunta
unilateral contractul, fara despagubiri, in termen de 30 de zile de la primirea prezentei.
Notificarea va fi transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire la adresa
S.C. ROMTELECOM S.A. / O.P. 27 - C.P. 458 Bucuresti.

Am trimis respectiva scrisoare , am primit si confirmarea de primire, acum astept sa ma sune, dar am inteles de la o persoara care a facut aceeasi procedura , ca nu poate rezilia contractu fara sa plateasca despagubiri, desi in respectiva factura scrie destul de clar , ca pot denunta unilateral contractul, fara despagubiri...

As dori niste pareri si sfaturi... se poate rezilia contractul fara a plati despagubiri ? Mentionez ce mai am un an si o luna contract ...
Răspunde
 10-10-2013
Vizitator
daca pe notificare scrie clar ca se poate rezilia fara despagubiri de ce va mai faceti probleme? Bineinteles ca ei vor dori sa va incurce dar tineti-va bine pe pozitie ,ca nu au ce sa faca si vor ceda.
Răspunde
 28-01-2014
Vizitator
In urma acestei notificari am facut si eu cerere de reziliere. Acum dupa 3 luni ma-am trzit cu 400 ron taxa de reziliere. Taxa care trebuie sa o platesc, spun ei, pentru ca am cerut portarea numarului de telefon catre o alta companie, portare care din cate stiu este gratuita.
Va intreb, este legal sa-mi ceara acesti bani?
Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.