|
04-03-2016 |
 | Psflorio1 Vizitator |
| Buna ziua, 6 frati am mostenit un apartament si am hotarat sa-l vindem, 4 dintre ei l-au imputernicit sa vanda pe unul dintre frati si astfel am ramas 2 cu drept de semnatura, cei 5 frati au stabilit pretul apartamentului fara sa ma consulte si au gasit un cumparator .Cand nu am fost de acord sa vand cu acel pret m-au amenintat < ca ma da in judecata, ca nu vreau sa vand >. Pot face asta ? E legal ? Ce soluții am ? Va multumesc anticipat pentru clarificari. | |
|
|
|
04-03-2016 |
| Da, pot face... dar, ramane de vazut daca pot si castiga o astfel de actiune! In mod normal trebuiau sa va consulte si pe dvs. cu privire la pret. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
04-03-2016 |
 | Vizitator Vizitator |
| Buna ziua, Referitor la un raport de expertiza TOPO in cadrul unui proces civil poate fi contestat in situatia in care beneficiarul constata unele nereguli si cum se procedeaza? Multumesc anticipat! | |
|
|
|
04-03-2016 |
 | Vizitator Vizitator |
| Buna ziua! Se poate face un partaj in situatia in care ambii parinti sunt decedati si nu s-a obtinut certificatul de mostenitor? Si cum se procedeaza? Multumesc anticipat! | |
|
|
|
04-03-2016 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Vizitator a scris pe 04-03-2016: Buna ziua, Referitor la un raport de expertiza TOPO in cadrul unui proces civil poate fi contestat in situatia in care beneficiarul constata unele nereguli si cum se procedeaza? Multumesc anticipat! Buna ziua, Aveti dreptul sa depuneti obiectiuni la raportul de expertiza pana la primul termen ce urmeaza depunerii expertizei | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
04-03-2016 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Vizitator a scris pe 04-03-2016: Buna ziua! Se poate face un partaj in situatia in care ambii parinti sunt decedati si nu s-a obtinut certificatul de mostenitor? Si cum se procedeaza? Multumesc anticipat! Buna ziua, Pentru a face partajul, trebuie sa dezbateti succesiunea | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
04-03-2016 |
 | Psflorio1 Vizitator |
| Acum le-am propus sa-l iau eu la pretul lor si nu vor..., eu am dreptul de preempţiune ? in ce conditii poate sa ma dea in judecata si care e procedura / demersul (cum fac ei dovada ca eu nu vreau sa vand) ? Cat dureaza un astfel de proces ... ? Multumesc | |
|
|
|
04-03-2016 |
| Partajul se face intre cei care sunt in viata. Deci, bunurile cui de cui vreti sa le partajati? | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
04-03-2016 |
| Un raport de expertiza TOPO facut in cadrul unui dosar pe rolul instantelor de judecata se poate contesta ori la termenul la care ati luat cunostinta ori cereti instantei un termen pentru a formula obiectiuni. Sunt convinsa ca avocatul pe care il aveti a cerut asa ceva instantei. Totodata daca acest termen a trecut nu mai puteti cere asa ceva. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
04-03-2016 |
| Oricine poate face orice si oricine are dreptul sa se adreseze instantelor de judecata sau organelor de cercetare penala cu orice cerere. Este dreptul la petitionare. Asta nu inseamna ca si instant sau organelle de up le dau si dreptate. Si printre altele amenintarea este infractiune prevazuta de Codul Penal, bineanteles daca se probeaza. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
04-03-2016 |
 | Vatamanu.maria Vizitator |
| CUM POT DEZBATE O SUCCESIUNE DUPA 7 ANI DE LA DECES AL PERSOANEI ,EU AVAND UN TESTAMENT,SI CAT COSTA ACEASTA PROCEDURA ,VA MULTUMESC | |
|
|
|
05-03-2016 |
| Pot vinde doar cota lor parte din dreptul de proprietate asupra apartamentului. In aceasta situatie nici un viitor proprietar nu va fi de acord sa cumpere.
| |
|
|
|
05-03-2016 |
| Vatamanu.maria a scris pe 04-03-2016: CUM POT DEZBATE O SUCCESIUNE DUPA 7 ANI DE LA DECES AL PERSOANEI ,EU AVAND UN TESTAMENT,SI CAT COSTA ACEASTA PROCEDURA ,VA MULTUMESC Va adresati unui Birou Notarial pentru dezbaterea succesiunii. Daca nu va intelegeti cu privire la cotele ce revin fiecarui mostenitor, atunci va trebui sa dezbateti succesiunea pe calea unei actiuni in instanta. Costurile le veti afla direct la Biroul Notarial; se calculeaza in functie de valoarea masei partajabile a defunctului, la care se adauga onorariul de notar. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
06-03-2016 |
 | RAULEA ILEANA Vizitator |
| Salariul unui asistent medical debutant la asistenta sociala cît este?se adauga vechimea de 20ani in alt domeniu de activitate? | |
|
|
|
08-03-2016 |
 | Psflorio1 Vizitator |
| Multumesc eu am dreptul de preempţiune ? in ce conditii poate sa ma dea in judecata si care e procedura / demersul (cum fac ei dovada ca eu nu vreau sa vand) ? Cat dureaza un astfel de proces ... ? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |