Forum avocaţi > Civil

Contestatie Executare Silita

04-03-2016
Vizitator
Buna ziua.

Va rog sa-mi dati un sfat in urmatorul caz privind o executare silita (Materie: Civil).

Calitate parte: Contestator

Incerc sa fiu cat mai scurt: In luna 12.2011 s-a incuviintat executarea silita in dosarul X. Dupa 4 ani, mai exact in luna 09.2015 se admite cererea de contestatie facuta de mine, prin care se constata perimarea executarii silite, dispune anularea actelor de executare efectuate in cadrul dosarului si obliga intimatul la plata catre contestator a sumeti de ***** (cheltuieli de judecata).

Luna 02.2016 se admite o noua cerere de incuviintare a executarii silite (alt birou executoresc) in baza titlului executoriu reprezentat de sentita penala din 10.2011 din dosarul X (acelasi dosar).

Pot sa fac o noua contestatie in care sa cer prescriptia? Mentionez ca ultima suma pe care am achitat-o eu in primul dosar de executare a fost in luna 06.2013. Dar daca dosarul s-a anulat in urma perimarii, chitanta respectiva mai are vreo baza legala de a intrerupe termenul de prescriptie?

Multumesc.
Răspunde
 04-03-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, puteti formula o noua contestatie la executare prin care sa solicitati anularea actelor de executare emise in "luna 02.2016" . Evident trebuie sa le numiti.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Chiar foarte repede ! Nu trebuie pierdut termenul de contestatie la executare. Plus daca va vede dosarul de executare cineva de specialitate (avocet) s-ar putea sa constate si alte nereguli de procedura civila.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-03-2016
Vizitator
Citat din Comunicare - Hotarare Civila (prin care s-a constatat perimarea executarii initiale)

"In ceea ce priveste apararea formulata de intimat, in sensul ca, pe parcursul executarii silite, deibitorul - contestator a achitat diferite sume de bani in vederea achitarii debitului urmarit, motiv pentru care nu a intervenit perimarea executarii, instanta constata ca sumele achitate sporadic de catre dibitor nu sunt de natura a inlatura aplicarea disp. art. 389 C.pr.civ., ele nereprezentand acte de urmarire silita."
Răspunde
 10-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Nu pierdeti timpul. Formulati o noua contestatie la executare in termenul legal.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-03-2016
Vizitator
Astept sa primesc somatia. Multumesc pentru raspuns.
Răspunde
 16-03-2016
Vizitator
intr-un proces de partaj judiciar mi s-a atribuit exact invers loturile pe care le-am cerut,am atacat cu recurs ,mi s-a respins,astept motivarea ,ce pot face m departe?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.