Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Adresa la care figurează firma nu s-a reziliat odată cu încetarea contractului de închiriere

08-03-2016
Vizitator
Bună seara, nu înțeleg dacă, în momentul în care am fost de acord cu rezilierea contractului de închiriere cu firma (cu care făcusem contract de închiriere cu acordul băncii unde achit ratele pentru casa),închiriere cu acte în regulla, reziliere după 5 luni la cererea firmei deși contractul este pe 12 luni, de comun acord, cu reziliere anunțată și la anaf cu acte în regulă, firma respectivă primește înștiințări la adresa mea, constatând ca adresa la care figurează (încă) respectivă firma nu s-a reziliat odată cu încetarea contractului de închiriere, dacă pot să acționez în vreun fel să degrevez adresa la care se ală apartamentul meu de existența acestei firme. În contractul inițial de închiriere, la un anumit punct scrie" chiriașul se obliga să predeaneconditionatbunul imobil proprietarului, creditorului ipotecar, renunțând în mod expresia dreptul instituit de art. 1812 (2) C civiliar eventualele pretenții și daune invocate de chiriaș derivând din Contract,(respectiv schimbarea sediului social/ punctul de lucru) nu vor putea fi invocate pentru întârzierea sau refuzul evacuării imobilului și predării acestuia" - s- a evacuat și predat imobilul fără probleme dar adresa firmei a rămas tot la adresa mea(apartament) .
Răspunde
 08-03-2016

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Administratorul firmei sau chiar dvs. trebuie sa anuntati la Registrul Comertului incetarea contractului de inchiriere, deoarece la acea adresa este inregistrat sediul firmei. Sediul nu se reziliaza automat, ci doar prin depunerea unui formular special la RC.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-03-2016
Vizitator
Multumesc pentru raspuns, am ajuns la registrul comertului cu problema rezilierii contractului iar pentru a- mi elibera adresa de firma cu care am incetat contractul mi- au raspuns sec ca nu am decat sa-i dau in judecata( pe firma...) ca ei (Registrul Comertului) nu pot sa faca nimic in aceasta situatie. Multumesc inca odata, Dan Tatiana
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.