| Bună seara, nu înțeleg dacă, în momentul în care am fost de acord cu rezilierea contractului de închiriere cu firma (cu care făcusem contract de închiriere cu acordul băncii unde achit ratele pentru casa),închiriere cu acte în regulla, reziliere după 5 luni la cererea firmei deși contractul este pe 12 luni, de comun acord, cu reziliere anunțată și la anaf cu acte în regulă, firma respectivă primește înștiințări la adresa mea, constatând ca adresa la care figurează (încă) respectivă firma nu s-a reziliat odată cu încetarea contractului de închiriere, dacă pot să acționez în vreun fel să degrevez adresa la care se ală apartamentul meu de existența acestei firme. În contractul inițial de închiriere, la un anumit punct scrie" chiriașul se obliga să predeaneconditionatbunul imobil proprietarului, creditorului ipotecar, renunțând în mod expresia dreptul instituit de art. 1812 (2) C civiliar eventualele pretenții și daune invocate de chiriaș derivând din Contract,(respectiv schimbarea sediului social/ punctul de lucru) nu vor putea fi invocate pentru întârzierea sau refuzul evacuării imobilului și predării acestuia" - s- a evacuat și predat imobilul fără probleme dar adresa firmei a rămas tot la adresa mea(apartament) . |
|