Forum avocaţi > Civil

Certificat de mostenitor

08-03-2016
Vizitator
fratele meu fara copii a decedat in 1998,nu am stiut ca s-a facut succesiunea deoarece intelegerea a fost sa lasam cumnata linistita cate zile are,intamplator am aflat ca s-a facut succesiunea in baza unui testament(s-ar spune ca in testament pentru sotie ar fi scris fratele ca nu are dreptul la mostenire nici un nepot,nimic despre sora ),as vrea sa stiu daca eu sora trebuia sa fiu acceptata la succesiunea fratelui.Daca da ce mai pot face?
Răspunde
 08-03-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Daca nu ati devenit strain de mostenire prin neacceptare si daca defunctul nu testat asupra intregii averi, da, aveti drept la mostenire . Luati legatura cu cumnata sa verificati ce s-a scris in testament si daca au ramas bunuri in masa succesorala care nu au fost cuprinse in act.

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 09-03-2016

Situatia de fapt expusa de catre dumneavoastra este destul de complexa si este nevoie sa furnizati toate documentele aflate in posesia dumneavoastra pentru a putea discuta in cunostinta de cauza.

Editat de admin. Ultim avertisment:
- regulamentul forumului interzice mesajele prin care doar se recomandă angajarea unui avocat sau studierea actelor, precum și orice fel de mesaje laconice. Am observat încălcarea acestui regulament în mod repetat în cazul dvs. și suntem nevoiți să vă dezactivăm poziția din topul avocaților dacă nu veți oferi răspunsuri mai complete / utile pentru vizitatori.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.