Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Re:ref. uzucapiune, accesiune imobiliara si martor proces anulare PV contraventie

09-03-2016
Vizitator
Buna ziua,

1. Intr-un proce de uzucapiune si accesiune imobiliara, in care voi fi reclamanta impreuna cu mama mea (mostenitoare dupa decesul tatalui meu) se poate cere si iesirea din indiviziune, (adica mama vrea sa-mi cedeze partea sa mie). In acest caz se va plati suplimentar taxa si timbru judiciar ptr. iesiere din indiviziune?

2. Intr-o zi am fost oprita de un echipaj de politie, fiindca un sofer din trafic m-a depasit pe un traseu cu depasirea interzisa. Mi-a inaintat un proces verbal pt a confirma acest lucru. Am intrebat de ce P.V. nu este semnat de partea implicata (respectiv soferul oprit in spatele echipajului de politie, respectiv in spatele meu).
Agentul de circulatie mi-a raspuns ca acesta refuza sa semneze si isi cauta "pile" pe telefon. Atunci i-am spus agentului sa-l cheme, sa aud ca acesta intreadevar nu recunoaste depasirea nereglementara. Agentul mi-a spus ca nu-l cheama pe motiv ca ma protejeaza "sa nu ne luam la cearta". In acest caz, eu am ezitat sa semnez, agentul mi-a inminat actele si mi-a urat drum bun. Acum am primit citatie sa ma prezint la Judecatoria din Giurgiu ca martor in procesul de contestare PV. Nu pot sa ma invoiesc de la serviciu si nici nu-mi permit c-val transportului .
Trebuie sa ma prezint? eu nu am semnat nimic, nici macar nr. masinii nu-l stiu si nici din P.V nu am memorat numele inculpatului.
Multumesc
Răspunde
 09-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
1. In dos de uzucapiune sunteti doar dvs si mama sau mai sun si alte parti care vin la mostenire?
2. Avand in vedere ca i-ati dat buletinul politistului acesta a trcut datle dvs pe procesul verbal. Din nefericire martorii trebuie sa se prezinte, in caz contrar sunt adusi cu mandat de aducere. In fata instantei declarati identic cu ce s-a intamplat acolo, asa cum ati spus si sus. Stie instanta ce are de facut. Deasemenea daca ziceti ca nu a-ti semnat dvs ca martor instanta va verifica si o sa va lamuriti si dvs daca ati semnat sau nu pt ca o sa vi se arate pv. Totodata, ca martor puteti cere cheltuielile de transport si dati instantei chitanta / biletul de transport.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-03-2016
Vizitator
Multumesc,
In procesul de uzucapiune si accesiune imobiliara sunt doar eu si mama(mostenitoare dupa moartea tatalui meu). actiunea este in pronuntare dupa audierea martorilor. Intrebare: in cadrul acestui pproces la final mama vroia ca sa renunte la partea sa in favoarea mea. Mai trebuia achitat suplimentar alte costuri prin care era investita instanta?
Răspunde
 11-03-2016
Vizitator
In procesul de uzucapiune si accesiune imobiliara sunt doar eu si mama(mostenitoare dupa moartea tatalui meu). actiunea este in pronuntare dupa audierea martorilor. Intrebare: in cadrul acestui pproces la final mama vroia ca sa renunte la partea sa in favoarea mea. Mai trebuia achitat suplimentar alte costuri prin care era investita instanta?
Răspunde
 11-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Daca procesul (dosarul din instant) s-a terminat si exista hotararea atunci renuntarea o puteti face pe cale notariala. Se vor plati taxele notariale, impozite si onorariul notarului. Dati-mi nr. de dosar de pe rolul instantei ca sa va pot spune ceva mai clar sau contactati-ma.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.