|
10-03-2016 |
 | Irina Vizitator |
| Buna ziua.Am si eu o problema in aul 2012 am plecat de la sotu meu la alt barbat in Spania intre timp am ramas insarcinata am nascut o fetita iam facut in spania certificat de nastere si la parinti am trecut tatal cu care e copilul in anul 2015 am divortat de fostul.Am venit in romania si aici am intampinat probleme pt ca mi sa spus ca trebuia sa trec la tata pe sotu ca era in timpul casatoriei.Noi am depus actele pt transcrierea certificatului de nastere a copilului in data de 02.02.2016 in comuna balabanesti iar de aici a plecat dosarul la galati in 23.02.2016 au trimis dosarul la bucuresti iar pana in ziua de astazi 10.03.2016 nu stiu nimic mentionez noi stam in spania sunt insarcinata in 6 luni am pierdut 2 analize un control am la sfarsitul luni iar viitorul sot a amanat serviciu din spania pana rezolvam ce trebuie sa facem ca sa ne transcrie certificatul fetei daca tatal biologic a recunoscut copilul in certificatul din spania.va miltumesc | |
|
|
|
10-03-2016 |
 | Irina Vizitator |
| Buna ziua.Am si eu o problema in anul 2012 am plecat de la sotu meu la alt barbat in Spania intre timp am ramas insarcinata am nascut o fetita iam facut in spania certificat de nastere si la parinti am trecut tatal cu care e copilul in anul 2015 am divortat de fostul.Am venit in romania si aici am intampinat probleme pt ca mi sa spus ca trebuia sa trec la tata pe sotu ca era in timpul casatoriei.Noi am depus actele pt transcrierea certificatului de nastere a copilului in data de 02.02.2016 in comuna balabanesti iar de aici a plecat dosarul la galati in 23.02.2016 au trimis dosarul la bucuresti iar pana in ziua de astazi 10.03.2016 nu stiu nimic mentionez noi stam in spania sunt insarcinata in 6 luni am pierdut 2 analize un control am la sfarsitul luni iar viitorul sot a amanat serviciu din spania pana rezolvam ce trebuie sa facem ca sa ne transcrie certificatul fetei daca tatal biologic a recunoscut copilul in certificatul din spania.va miltumesc | |
|
|
|
10-03-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Datorita faptului ca erati casatoria cand ati nascut, copilul a fost trecut pe numele sotului. Va trebui formulata o actiune in tagada paternitaii, aducand ca probe certificatul de nastere al minorului. Daca nu va puteti prezenta la termene de judecata, puteti fi reprezentata de un avocat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-03-2016 |
 | Irina Vizitator |
| Copilul a fost trecut pe certificatul de nastere direct pe baiatu cu care sunt acum nu e trecut sotul cu care eram casatorita | |
|
|
|
10-03-2016 |
| Unde anume s-a trimis dosarul la Bucuresti? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
10-03-2016 |
| Buna ziua! Va trebui sa va interesati unde anume s-a trimis dosarul in Bucuresti. Daca dvs. nu veti putea sa va prezentati aveti posibilitatea sa imputerniciti un avocat sa va reprezinte interesele. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de contact aflate mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-03-2016 |
 | Roxy Vizitator |
| buna seara....am o problema dar nu stiu cui sa ma adresez.am trait in concubinaj citi va ani.au rezultat 2 copii dintre care am mers in italia cu familia...la un moment dat ne am despartit facind totusi o mica cununie la primaria din italia..asta prima de intimplarea despartiri..am mers in tara sa ne judecam dintre care sau impartit copii eu unul cu stabilitatea in italia unde ma aflu momentan.si altul in romania la parinti paterni...avem in curs un divort in italia...dar problema mea este ca nu cadem de acord amical eu si fostul domiciliat si el in italia..am stabilit sa merg in tara in vara asta in timpul vacantei cu copilul dar fostul nu este de acord.avem comun acord in ingrijirea celor doi copii?? ce pot face in cazul asta? copilul este minor are 11 ani..e admisibil asa ceva sa astept sa implineasca copilul 18 ani sa poata avea bucuria de a revedere romania.am apelat am vb cu cineva din cadrul politiei dar mi sa spus ca nu este de cadrul lor..ci de instanta..in cazul acesta ce pot face?? multumesc anticipat. | |
|
|
|
11-03-2016 |
| Roxy a scris pe 10-03-2016: buna seara....am o problema dar nu stiu cui sa ma adresez.am trait in concubinaj citi va ani.au rezultat 2 copii dintre care am mers in italia cu familia...la un moment dat ne am despartit facind totusi o mica cununie la primaria din italia..asta prima de intimplarea despartiri..am mers in tara sa ne judecam dintre care sau impartit copii eu unul cu stabilitatea in italia unde ma aflu momentan.si altul in romania la parinti paterni...avem in curs un divort in italia...dar problema mea este ca nu cadem de acord amical eu si fostul domiciliat si el in italia..am stabilit sa merg in tara in vara asta in timpul vacantei cu copilul dar fostul nu este de acord.avem comun acord in ingrijirea celor doi copii?? ce pot face in cazul asta? copilul este minor are 11 ani..e admisibil asa ceva sa astept sa implineasca copilul 18 ani sa poata avea bucuria de a revedere romania.am apelat am vb cu cineva din cadrul politiei dar mi sa spus ca nu este de cadrul lor..ci de instanta..in cazul acesta ce pot face?? multumesc anticipat. Buna ziua, Daca tatal copilului refuza sa va dea acordul cu privire la deplasarea copilului, puteti obtine pe calea unei actiuni in instanta, o hotararea judecatoreasca care sa tina loc de acordul tatalui. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
11-03-2016 |
 | Avocat Andreea Marca ✓ Bacău 0745412603 (Doar pt. programări) andreea_marca@yahoo.com
|
| Introduceți o acțiune la instanta de tutela , prin care solicitați suplinirea consimțământului soțului în ce îl privește pe minor. | Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău Tel. 0745412603* email: andreea_marca@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-03-2016 |
 | Roxy Vizitator |
| va multumesc anticipat pentru raspunsurile date...cum pot apela la instanta judecatorie o pot face de aici din italia? bine inteles cu trimiterea horarirei prin fax.dar o curiozitate..avind hotarirea data din judetul Vrancea Focsani. eu apartin de jud.ph.pot apela la tribunalul din ploiesti? p.s. si cit ma r costa tot.va multumesc. | |
|
|
|
15-03-2016 |
 | Irina Vizitator |
| As vrea sa va intreb daca se poate retifica pe certificatul de nastere a copilului din spania numele meu de mama deoarece eu purtam numele dupa fost sot si acum mam recasatorit | |
|
|
|
17-03-2016 |
 | Roxy Vizitator |
| Roxy a scris pe 11-03-2016: va multumesc anticipat pentru raspunsurile date...cum pot apela la instanta judecatorie o pot face de aici din italia? bine inteles cu trimiterea horarirei prin fax.dar o curiozitate..avind hotarirea data din judetul Vrancea Focsani. eu apartin de jud.ph.pot apela la tribunalul din ploiesti? p.s. si cit ma r costa tot.va multumesc. | |
|
|
|
11-04-2016 |
 | Tony Vizitator |
| Dragi avocati cel mai bine ar fi ca voi sa consultati un jurist inainte de a va spune asa zisa experienta deoarece desinformati pe cineva care chiar are o mare problema si asta doar pentru onorariu,care apropo cat ar fi pentru acest caz?// In primul rand pentru o actiune de tagada trebuie adus certificatul de nastere care nu este romanesc si are ca tata pe cel biologic nu pe sotul mamei caz in care judecatorul va respinge aceasta actiune cerand unul eliberat de starea civila romana. Deci??// | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |