Forum avocaţi > Civil

Partaj bunurile comune

10-03-2016
Vizitator
Buna ziua. Am si EU o intrebare. Am divortat de fostul sot acum 5 ani de zile si dupa divort am deschis un proces de partaj pentru ca El nu a vrut sub nici o forma sa cadem la un acord comun. Tin sa mentionez ca bunurile comune care compun masa partajabila sunt dobandite toate dupa casatorie. Intr un final dupa 4 ani de termene s a terminat partajul dar fostul sot a facut apel. Cu toate ca dupa parerea mea a fost o hotarare foarte frumos conturata si corecta s a facut expertiza imobiliara din totalul masei partajabila s au scazut ratele facute la Banca pt renovarea casei din partea care mi o datoreaza fostul sot s a scazut jumatate din rate si s a dat hotararea cu suma ramasa sa ma despagubeasca. Mai tin sa va informez ca El a cerut sa ma despagubeasca si lui sa I ramana bunurile. Acum problema mea este ca EU sunt plecata din Tara de o Luna de zile am un loc de munca si nu ma pot prezenta la termen ca imi pierd locul de munca si nici banii pentru avocat nu mai am. Ce se poate intampla daca nu ma prezint la apel? Termenul este pe 22 martie. Va multumesc anticipat.
Răspunde
 10-03-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ar fi trebuit sa formulati o întâmpinare in care sa combateti cele solicitate de el si sa solicitați judecarea in lipsă.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-03-2016
Vizitator
EU as vrea sa FAC dar nu stiu cum se face o intampinare si banii sa mi platesc din nou avocatul nu am. Ce s ar putea intampla daca nu FAC intampinare. S ar putea sa mi se mai dea nici un ban? Sa pierd tot dupa ce m am zbatut 5 anii de zile?
Răspunde
 10-03-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Întâmpinarea presupune un răspuns la cererea de apel formulată de către fostul soț. De vreme ce numai el este cel nemulțumit de sentința de la instanta de fond, prin exercitarea căii de atac, d-voastră nu aveți altceva de făcut decât să trimiteți o cerere prin fax tribunalului competent prin care solicitați menținerea dispozițiilor sentinței, respingerea apelului ca nefondat și judecarea în lipsă a cauzei.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-03-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Daca nu doriti sau nu aveti posibilitatea sa va prezentai, puteti formula o cerere chiar si de mana srisa, prin care solicitati sa respinga apelul declarat. ca nefondat, si sa mentina hotararea instantei de fond ca fiind legala si temeinica. De asemenea, puteti solicita judecarea cauzei in lipsa.
Cererea o puteti trimite prin fax cu confirmare de primire sau pe mai.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.