Buna dimineata . Ma numesc Nuta Alexandru Valentin , si in anul 2011 in drum spre Brasov , din Predeal , am Depasit o duba aflata in fata mea , e drept avea m linie dubla continua , cu o singura banda pe sensul de mers , dar banda era atat de larga in cat puteau trece 2 masini una pe langa cealalta fara sa incalce marcajul dublu continu , am fost oprit imediat dupa aceasta depasire si mi-au suspendat permisul pentru 90 de zile . Am apelat la un avocat recomandat de catre un prieten , i-am dat procesul verbal , mi-a spus ca o sa facem un dosar la judecatoria brasov pentru anularea procesului verbal , ceea ce a si facut , dar nu a depus la dosar toate actele , iar avocatul respectiv din cate am inteles a plecat din tara sau ceva de genul si nu mai pot sa iau legatura ,, din anul 2011 , pana in ziua de azi 19.09.2013 au fost mai multe termene la proces , la care nu m-am prezentat , nu am depus procesul verbal pentru ca a ramas la avocat si nu am putut sa dau de el , iar la ultimul termen in data de 01.06.2012 s-a dat o solutie de genul : 01.06.2012 Ora estimata: Complet: C22 Tip solutie: 155/1 c.pr.civ Solutia pe scurt: Suspendat - 155/1 c.pr.civ Document: eu sunt din Bucuresti ,dupa ce avocatul mi-a initiat procesul am fost la Udristei si mi-am ridicat permisul sa pot circula pe perioada procesului , acum permisul se afla in posesia mea . Dupa ce s-a dat solutia pe 01.06.2012 am facut o vizita la Udristei si mi-au spus ca este procesul suspendat nu permisul , ca inca pot circula , timp de 1 an de zile pana cand se permia ceva de genul , acum a trecut mai mult de 1 an . de curand am fost din nou la Udristei mi-au spus ca permisul inca nu s-a suspendat . Va rog sa ma ajutati , ce trebuie sa fac , avand in vedere ca procesul este in situatia asta nu stiu ce inseamna Suspendat-155/1 c.pr.civ , nu as vrea cand imi e lumea mai draga sa am permisul suspendat fara sa stiu , precizez ca nu mai am procesul verbal de atunci , e la avocat , de avocat nu pot sa dau . As prefera daca este este o solutie de genul sa renunt la proces , sa-l pierd , sa il am suspendat 90 de zile sau cat vor ei , si ulterior sa-l ridic si sa termin . Astept un raspuns ce trebuie sa fac. Multumesc frumos . Nuta Alexandru Valentin |
|