Forum avocaţi > Civil

Suspendare Permis

20-09-2013
Vizitator
Buna dimineata .
Ma numesc Nuta Alexandru Valentin , si in anul 2011 in drum spre Brasov , din Predeal , am Depasit o duba aflata in fata mea , e drept avea m linie dubla continua , cu o singura banda pe sensul de mers , dar banda era atat de larga in cat puteau trece 2 masini una pe langa cealalta fara sa incalce marcajul dublu continu , am fost oprit imediat dupa aceasta depasire si mi-au suspendat permisul pentru 90 de zile . Am apelat la un avocat recomandat de catre un prieten , i-am dat procesul verbal , mi-a spus ca o sa facem un dosar la judecatoria brasov pentru anularea procesului verbal , ceea ce a si facut , dar nu a depus la dosar toate actele , iar avocatul respectiv din cate am inteles a plecat din tara sau ceva de genul si nu mai pot sa iau legatura ,, din anul 2011 , pana in ziua de azi 19.09.2013 au fost mai multe termene la proces , la care nu m-am prezentat , nu am depus procesul verbal pentru ca a ramas la avocat si nu am putut sa dau de el , iar la ultimul termen in data de 01.06.2012 s-a dat o solutie de genul :

01.06.2012
Ora estimata:
Complet: C22
Tip solutie: 155/1 c.pr.civ
Solutia pe scurt: Suspendat - 155/1 c.pr.civ
Document:

eu sunt din Bucuresti ,dupa ce avocatul mi-a initiat procesul am fost la Udristei si mi-am ridicat permisul sa pot circula pe perioada procesului , acum permisul se afla in posesia mea .
Dupa ce s-a dat solutia pe 01.06.2012 am facut o vizita la Udristei si mi-au spus ca este procesul suspendat nu permisul , ca inca pot circula , timp de 1 an de zile pana cand se permia ceva de genul , acum a trecut mai mult de 1 an . de curand am fost din nou la Udristei mi-au spus ca permisul inca nu s-a suspendat .
Va rog sa ma ajutati , ce trebuie sa fac , avand in vedere ca procesul este in situatia asta nu stiu ce inseamna Suspendat-155/1 c.pr.civ , nu as vrea cand imi e lumea mai draga sa am permisul suspendat fara sa stiu , precizez ca nu mai am procesul verbal de atunci , e la avocat , de avocat nu pot sa dau . As prefera daca este este o solutie de genul sa renunt la proces , sa-l pierd , sa il am suspendat 90 de zile sau cat vor ei , si ulterior sa-l ridic si sa termin . Astept un raspuns ce trebuie sa fac. Multumesc frumos . Nuta Alexandru Valentin
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.