Forum avocaţi > Civil

Conflict intre 2 proprietari dintr-un bloc

14-03-2016
Vizitator
Buna ziua!Ma numesc Ciurdar Andrei si stau in Arad in bloc 24, ap.63. Eu am cumparat apartamentul in anul 2012 complet renovat. Am un balcon deschis. Proprietarul de sub mine are dormitor sub balconul meu deschis. Dansul se plange ca din cauza ca eu am gresie in balconul deschis, apa nu se scurge corect si se infiltreaza apa la el pe perete in jos. Scurgerea de la mine din balcon functioneaza ok. Dansul se cam eschiveaza cand il intreb daca a mai avut conflictul acesta si cu vechiul proprietar de la care am luat eu apartamentul. Se poate sa fie problema si de pe exteriorul blocului. Doamna administratoare nu stie ce trebuie facut si pe ce cheltuiala. Va rog sa ma ajutati sa inchei conflictul cu acest om pe cale legala.

Eu sunt de parere ca ar trebui sa vina un expert constructor(platiti din nush ce bani) sa faca o evaluare si sa isi dea seama unde e problema. Daca se dovedeste ca e la mine in balconul deschis, suport eu cheltuielile de @etansare@ balcon deschis? Sau din asociatia de proprietari? Eu ce vina am, daca asa a construit Ceausescu blocul?
Răspunde
 15-03-2016
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

Va recomand sa ridicati aceasta problema la urmatoarea adunare a locatarilor din bloc. Daca este o problema ce tine de constructie, atunci remedierea acesteia se va afce din banii asociatiei (eventual din acel fond de rulment). Daca din cauza dvs au aparut aceste probleme, atunci sunteti responsabil pt remedierea lor.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 15-03-2016
Vizitator
Multumesc pentru raspunsul rapid.Dar cine stabileste daca este o problema de constructie a blocului sau este din vina mea?

In continuare litigiul e in aer:domnul ma acuza pe mine dar nu are dovezi, eu zic ca nu e din cauza balconului meu...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.