Forum avocaţi > Civil

Pfa taxi

15-03-2016
Vizitator
Buna ziua,

Vreau sa cumpar o masina pentru taxi Pfa, problema este ca persoana de la care vreau sa o iau a suferit o interventie..i s-a amputat un picior de la genunchi.Problema este ca vreau sa stiu daca depunde dosar pentru handicat la primarie exista posibilitatea sa i se retraga licenta de taxi?El este 1% eu 99% si as vrea sa stiu exact sa nu ma bag degeaba si sa raman si cu banii dati daca primaria retrage.Astept un raspuns cat de repede puteti.Multumesc frumos.
Răspunde
 16-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Ce are contractul de vanzare cumparare a masinii cu licenta pentru taxi? Prin contr de vanz cumparare se preiau drepturile de proprietate asupra masinii si nu asupra unei licente. deci puteti cumpara orice masina galbena pe care sa o adaptati pentru aceasta profesie si va duceti la primarie si depuneti cerere de acordare licenta pentru taxi.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-03-2016
Vizitator
El este proprietarul masini si al autorizatiei de taxi si se deschide intreprindere familiala daca o iau.Si avand acel defect daca depunde dosar la primarie pentru pensie de handicap exista posibilitatea sa ii retraga autorizatia?
Răspunde
 16-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Ce sa luati? Masina sau sa preluati autorizatia? Sau cumparati masina si mergeti pe autorizatia lui? Sunt 2 aspecte juridice total diferite.Una este masina si alta este autorizatia. Ce face el puteti face si dvs. Despre ce vorbim?

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-09-2018
Vizitator
Buna Ziua.As dori sa va adresez o întrebare .Doresc sa Cumpar o Autorizatie taxi de pe Pfa și sa o trec pe If.Vreau sa ma informați dacă se poate .Cel puțin acuma o luna se putea .Vreau sa știu dacă a apărut reglementări noi in privința asta .si dacă au apărut as dori sa știu cum pot face sa o trec pe if.Va multumesc frumos și aștept răspunsul dv
Răspunde
 05-09-2018
Vizitator
Sorinel a scris pe 05-09-2018:
Buna Ziua.As dori sa va adresez o întrebare .Doresc sa Cumpar o Autorizatie taxi de pe Pfa și sa o trec pe If.Vreau sa ma informați dacă se poate .Cel puțin acuma o luna se putea .Vreau sa știu dacă a apărut reglementări noi in privința asta .si dacă au apărut as dori sa știu cum pot face sa o trec pe if.Va multumesc frumos și aștept răspunsul dv
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.