Forum avocaţi > Civil

Transfer proprietate de la frate la sora

21-03-2016
Vizitator
Daca fratele doreste sa transfere un apartament din proprietatea lui in proprietatea sorei, care este cea mai buna cale? Ar exista riscuri de a fi contestat? Care ar fi costurile estimative?
Răspunde
 22-03-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Contractul de vanzare-cumparare.

Trebuie sa stiti ca orice act poate fi contestat. Ramane de vazut, daca exista sanse de reusita.

In legatura cu costurile unui astfel de contract, va trebui sa intrebati la un Birou Notarial.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-03-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Cel mai indicat este sa faca contract de vanzare cumparare, contract ce se va incheia la un birou notarial. Taxele difera in functie de valoarea imobilului si de taxele percepute de notar.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-03-2016

vanzare-cumparare cu martori asistenti la vanzare
Răspunde
 22-03-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Alegerea tipului de act depinde de foarte multe variabile cum ar fi scopul actului, daca exista mostenitori rezervatar, pretul , plata prețului etc

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-03-2016
Vizitator
Sunt asistent personal ptr fetița mea cu grad de handicap grav. Poate un executor judecatoresc să îmi pună poprire pe salariu de asistent personal? Vă rog să-mi răspundeți. Vă mulțumesc.
Răspunde
 25-03-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Nu pot fi executate silit : alocațiile de stat, indemnizatiile pentru copii, ajutoarele pentru copii bolnavi, ajutoarele de maternitate, ajutoarele de deces, bursele de studii, diurna salariatului si altele asemenea sa le spunem speciale.

Conform dispozițiilor art. 780 alin. 5 Cod. procedura civila, nuu sunt supuse executării silite prin poprire:
a) sumele care sunt destinate unei afectaţiuni speciale prevăzute de lege şi asupra cărora debitorul este lipsit de dreptul de dispoziţie;
b) sumele reprezentând credite nerambursabile ori finanţări primite de la instituţii sau organizaţii naţionale şi internaţionale pentru derularea unor programe ori proiecte;
c) sumele aferente plăţii drepturilor salariale viitoare, pe o perioadă de 3 luni de la data înfiinţării popririi. Atunci când asupra aceluiaşi cont sunt înfiinţate mai multe popriri, termenul de 3 luni în care se pot efectua plăţi aferente drepturilor salariale viitoare se calculează o singură dată de la momentul înfiinţării primei popriri.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-03-2016
Vizitator
Multumesc pentru raspunsuri. Nu exista nici un alt mostenitor. Eu, sora, am platit pentru acest apartament care este pe numele fratelui meu. Vrem sa il trecem pe numele meu in curand. Valoreaza in jur de €40.0000. Cam cat ar costa incheierea unui contract de vanzare cumparare?
Răspunde
 26-03-2016
Vizitator
CE POT FACE IN CAZUL IN CARE NUMAI POT PLATI UN IMPRUMUT IN FRANCI ELVETIEN . IMPRUMUT DE NEVOI PERSONALE AM PLATIT 8ANI AR MAI FI 2 ANI DAR DE FAPT AM MAI MULT DE PLATA DE CIT AM IMPRUMUTAT , AM PROCES DE 2 ANI CU PIREUS BANK DAR SE PARE CA SA INCHEIAT IN DEFAVOAREA MEA ASA A RASPUNS AVOCATA MEA DNA NEAGU LUIZA CARE A RASPUNS LA E/MAIL DUPA CIRCA O LUNA , DAR NU AM PRIMIT NICI O HOTARIRE JUDECATOREASCA . DORESC CINE O CUNOASTE SA II SPUNA SA IMI TRIMITA DOCUMENTELE DEOARECE DORESC SA CONTINUI PROCESUL LA TRIBUNALULINTERNATIONAL AM INCERCAT SA O CONTACTEZ TELEFONIC DAR NU RASPUNDE . NU POT AJUNGE LA BIROUL DINSEI PTR CA SINT PLECAT DIN TARA . VA MULTUMESC
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.