Forum avocaţi > Civil

Custodie

23-03-2016

Buna ziua ma numesc dan ioana si sunt din brasov . Sunt casatorita si am doi copii. . dar din pacate primulcmeu copil se afla la tatal lui . el are 4 ani jumate . Cu tatal copilului am avut o relatie de 3 Ani jumate dupa care la o cearta mai aprinsa ma taiat cu cutitul la mana. Eu de frica lui am fugit de la el la un unchi de unde dupa 5 zile am plecat in spania copilul ramanand la el. Dupa 1. An si ceva mam intors unde miam facut o noua relatie . Am incercat sa isu legatura cu el dar nu ma lasa sal vadnici macar pachet cand iam facut nu lau primit . baiatul avea 2 ani cand am plecat . Acum mi ar placea sa optin o custodie sa stea si cu mine in weedkend sau in vacante. Sa stea si cu mine . . Va rog sa ma ajutati cu un sfat va multumesc

Ioana
Răspunde
 23-03-2016

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Trebuie sa faceti o cerere de chemare in judecata prin care sa solicitati sa se stabileasca un program de vizita, care sa includa si posibilitatea de a lua minorul la domiciliul dumneavoastra.

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-03-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Trebuie sa introduceti in instanta o actiune, ce va avea ca obiect exercitarea autoritatii de catre ambii parinti, stabilirea domiciliului copilului la tata, stabilirea unui program de vizitare a acestuia, si plata unei pensii de intretinere. Chiar daca dvs ati plecat aveti tot dreptul sa luati contact in mod permanent cu copilul.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-03-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Pentru început, solicitați instantei de judecata sa dispună ca d-voastră sa aveți un drept de vizita cu posibilitatea luării minorului la domiciliul d-voastră, urmând ca, ulterior, după ce se creează o legătură de afectivitate , sa solicitați, eventual stabilirea locuinței minorului la locuința d-voastră.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.