|
24-03-2016 |
 | Isabela_kapa@yahoo.com
|
| Anul trecut am facut o refinantare la o banca, din cauza faptului ca a trebuit sa ma mut in plus mi-amurit tatal, am intarziat plata ratelor. Apoi am incercat sa revin la zi, dar cei de la banca fac presiuni foarte mai, ajungand sa ma imbolnavesc si eu. Mentionez ca sint unic intretinator de familie. Atata timp cat pplatesc in fiecare luna, banca poate ajunge sa ceara executarea silita? De asemenea am incercat sale explic situatia aratand ca sint de buna credinta si depunand lunar sume de bani in cont. Multumesc mult si astept raspunsul dvs, Isabela | |
|
|
|
24-03-2016 |
| Atat timp cat banca nu declara scadent intreg debitul (datorita neplatii ratelor intr-un anumit termen) , banca nu va putea pune in executare contractul de credit . Daca banca va face un demers in acest sens (sau orice alt demers) va va anunta printr-o comunicare oficiala . | Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu | |
|
|
|
24-03-2016 |
 | Isabela Vizitator |
| Multumesc mult pentru raspuns. Incerc sa imi dovedesc buna credinta, depunand lunar sume da bani, unele mai mari decat rata. Ultima presiune a fost sa le depun in fiecare luna 2000 de ron. Nu pot face acest lucru, am ajuns sa ma imbolnavesc si eu din cauza`presiunilor lor. Executarea nu se poate face fara hotarare judecatoreasca? Mentionez ca sint unic intretinator de familie. | |
|
|
|
24-03-2016 |
| Nu sunteti obligata sa depuneti sume mai mari decat rata... Contractul de credit (dupa ce a fost declarat scadent in totalitate) poate fi pus direct in executare (prin executor judecatoresc) fara a exista un alt proces civil in acest sens (da, executarea se poate face fara hotarare judecatoresca pe fondul problemei) | Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu | |
|
|
|
24-03-2016 |
 | Isabela Vizitator |
| Au spus ca pentru a ajunge la zi singura solutie, din cauza`zilelor de intarziere este sa le depun suma aceea. In caz de executare nu se poate face o intelegere cu executorul pentru a depune o suma mai mica? Se distrug vieti in acest mod. Adevarul este ca sint f speriata. Dupa moartea tatalui meu, m-am imbolnavit si eu, in mare parte si din cauza presiunilor pe care le fac asupra mea.Mi-a dovedit buna credinta incercand sa ajung la zi. Multumesc mult pentru sfaturi. | |
|
|
|
24-03-2016 |
| Buna ziua, Dvs aveti obligatia doar de a plati ratele lunare la care v-ati obligat in baza contractul. Un pas spre rezolvare ar fi sa incheiati o intelegere amiabila cu banca in vederea unei reesalonari a ratelor lunare. In cazul in care nu vor, si credeti ca comportamentul bancii este abuziv va puteti adresa Protectiei Consumatorului, cat si instantei de judecata. | Cu respect, Avocat Costache Andreea tel: 0769076154 email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com L-V: 10-17:30 Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc). | |
|
|
|
24-03-2016 |
 | Isabela Vizitator |
| Am incercat o intelegere cu eu, spun ca am depasit foarte mult numarul de zile. Si ca singura solutie este sa`platesc o rata mai mare pentru a nu ajunge la executare silita. Sint unic intretinator de familie, mi-a murit si tatal si am incercat sa imi dovedesc buna credinta. Am ajuns sa ma imbolnavesc si eu. Da, recunosc ca am depus si sume mai mici decat rata, dar si sume mai mari. Ultima lor propunere v-am spus care a fost sa depun suma de 2000 de ron. Nu am putere sa`ma lupt cu ei in instanta, dar imi doresc sa nu ajung la executare silita. Atata timp cat fac depuneri in cont, credeti ca pot ajunge la executare silita? efectiv sint disperata. | |
|
|
|
24-03-2016 |
 | Isabela Vizitator |
| In cazul executarii silite, poprirea se face la salariul net sau brut? Salariul il primesc pe card? imi vor bloca contul cardului? Credeti-ma sint disperata nu mai am putere sa lupt! Orice sfat este binevenit. M-am imbolnavit atat de rau, incat nu reusesc sa ma ie nici din casa. Dupa moartea tatalui meu, problema cu banca venit ca un bumerang. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |