Forum avocaţi > Civil

Citatie dosar inselaciune

24-03-2016
Vizitator
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu sfaturi intr-o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.

In urma cu 3 luni, o fosta colega de serviciu mi-a cerut IBANUL contului meu bancar sub pretextul ca trebuie sa-i trimita cineva niste bani. I l-am dat, am mers si am ridicat suma (650 lei) si i-am dat banii fara sa banuiesc nimicm acum, dupa 3 luni, primesc o citatie prin care sunt chemata la Biroul de investigatii criminale, politia municipiuluo Cluj Napoca, ca si suspect in cadrul unui dosar de inselaciune. Am aflat ulterior ca persoana respectiva a pus un anunt cu un telefon pe internet, a cerut banii in avans, trimitandu-i pagubitului un AWB fals si nu i-a mai trimit niciun telefon.

Singura mea implicare este faptul ca banii au fost trimisi pe cardul meu. Motiv pt care victima a depus plangere pe numele meu.Acum, persoana respectiva nu-mi mai raspunde la telefon si mi-a transmis sa ma descurc. Eu sunt din Craiova si nu pot ajunge la Cluj, nu-mi pot lua liber si stau cu parintii mei care sunt ambii paralizati, plus ca nici nu imi permit sa merg pana acolo.

Ce ar fi de facut? Ce se poate intampla daca nu ma prezint? Sunt nevinovata si singura mea implicare a fost naivitatea de a ajuta pe cineva fara sa-i cunosc intentiile.
Orice sfat este binevenit, va multumesc.
Răspunde
 25-03-2016
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

Va sfatuiesc sa va duceti pana la Cluj ca sa luati cunostinta de actele dosarului si sa explicati situatia organelor de cercetare penala.
Totodata, este indicat sa solicitati sa vi se desemneze un avocat din oficiu care sa va asiste pe parcursul investigatiilor penale.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 25-03-2016
Vizitator
Buna ziua, va multumesc mult pt raspuns!

Am luat legatura cu doamna politist care se ocupa de caz si m-a pus in legatura cu pagubitul care a inteles situatia si a realizat ca nu am nicio implicare. Pagubitul doreste sa retraga plangerea impotriva mea.

Intrebarea mea este: daca isi retrage plangerea, voi mai fi cercetata? Va mai fi necesara prezenta mea la sectie?

Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.