Forum avocaţi > Civil

Imi pot pune sechestru pe apartament?

29-03-2016

Buna ziua.In urma cu un an soțul meu a făcut un accident în timpul serviciului,cu masina de serviciu care era încărcată cu marfa si mai consumase si alcool.Firma,in urma accidentului,a început să-i oprească din salariu dar nu se poate să-i oprească mai mult de 30% iar suma pe care trebuie să o plătească este foarte mare.Nemaifiind angajat ca șofer ci doar manipulant si evident salariul este mic.Firma l-a dat în judecată pentru sechestru si ma tem ca vor veni să ne ia apartamentul.Ce șanse are firma sa ne ia apartamentul?
Răspunde
 29-03-2016
Vizitator
Buna ziua.Tatal meu a facut un card de credit in 2010.Eu,fiica lui,fiind co debitor.Anul acesta tatal meu a decedat.Am citit tot contractul si la toate punctele/articolele spune ca daca Detinatorul refuza plata atunci co debitorul este obligat sa plateasca.Doar La clauze de culpa de co debitor nu metioneaza nimic, scrie ca in cazul decesului creditul inceteaza de drept si doar ce se va cheltui dupa data decesului mostenitorii vor trebui sa achite.Ma pot face sa platesc sau se va mosteni din moment ce exista acea clauza de culpa?Nu e normal sa se inchida?Va multumesc anticipat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.