|
08-04-2016 |
 | Catrinoiu stelian Vizitator |
| ,am facut succesiunea in anul 2007,am fost amindoi frati, declarati copropietri cu cote egale,suprafata teren 264 de metri,si o casa de circa 120 metri,in anul 2011 din cauza neintelegilor am introdus de iesire din indiviziune,pe aceasta suprafata,expertul tehnic de specialitate,,evaluarea propietati imobiliare,a constatat ca valoarea de piata este de 51,300,noi mai aveam in plus o suprafata de 100 de metri pe care am dobindito in anul 2012 prin uzucapiune, in cote egale,deci in total avem 364 de metri si constructia este 120 metri patrati,deci initial valoarea unui metru era de 175 euro,dupa evaluarea domnului ing C, A SCAZUT DE LA 175 de euro LA 51 de euro metru,a doua casa de de mineDE PE STRADA sa vindut cu 30000,de euro PT 160 de metri teren ,,mam ineresat la notar si pretul de piata este de 110-125 in catalogul notarilor,in zona unde stau,cee este de facut am auzit ca fratele meu negocia pretul cu expertul,DE 50 DE EURO trebuie sa ma adresez DNA SAU PARCHETULUI,CRED CA SA UMBLAT CU MIJLOACE NE ORTODOXE,CE ESTE DE FACUT, SUNT,MAI MULTE PROBLEME,SI CU MASURATORILE IA ARINJAT UN COLT DIN PROPIETATE LA MASURATORI,AU ARINJAT ACEASTA PT CA EU AM 134 DE METRI SI FRATELE MEU TREBUIA SAMI DEA SULTA PT DIFERENTA DE TEREN,CU TOATE CA AM PLATIT TAXELE IMPREUNA ACESTA IA APARAT INTERESELE FRATELUI MEU,CE TREBUIE SA FAC,VA MULTUMESC ANTICIPAT | |
|
|
|
08-04-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daca nu sunteti de acord cu rezultatul expertizei, aveti posibilitatea formularii unor obiectiuni la raportul de expertiza. De asemenea, in cazul unei expertize aveti posibilitatea sa solicitati un expert parte. Sfatul meu este sa apelati la ajutor de specialitate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-04-2016 |
| Buna ziua! Aveti posibilitatea sa formulati obiectiuni la raportul de expertiza. De asemenea, v-ar fi de ajutor niste evaluari si de la notar (puteti merge la doua notariate din zona si solicitati sa va dea in scris valoarea terenurilor din zona). Pentru mai multe informatii, ne putei contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-04-2016 |
| Faceți obiecțiuni și atașați în copie câteva oferte relevante pe care puteți să le luați de pe câteva site-uri de oferte imobiliare. Din acele oferte trebuie să reiasă că prețul pentru proprietăți învecinate sau cu similarități este mai mare de 50 euro/mp. Vedeți și ce exemple de oferte a depus expertul, adică la ce s-a raportat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-04-2016 |
| am facut contestatie, in anul 2012 un alt expert imobiliar desemnat de judecatorie, a evaluat 262 de metri la suma de 45500 de euro,in anul 2015 ing cadastrista trebuit sa alipeasca o 100 de metri cistigati de noi prin uzucapiune, nu a luat in considerare celalalt raport de expertiza, valoarea 362 metri valoreaza acum 18000 de euro,pretul de piata este in jur de 250 de euro pe metru,am auzit de la un prieten ca sa intervenit cu o suma de bani de fratele meu,la ing cadastrist, cumnata mea are un var care la o discutie intr un bar acesta sa laudat ca stie ce suma a dat fratele meu ing si ca avocata lor le a facut aranjamentul,tinind cont de faptul ca acest ing nu vrea sa ia in considerare celalat raport de expertiza, tind sa cred ca birfele sunt adevarate | |
|
|
|
11-04-2016 |
| astazi iam dus raportul de expertiza ing cadastrist,unde 262 de metri valoreaza 45500 de euro,pt ca sar fi putut sa spuna ca nu la avut si poate acesta o fi adevarul | |
|
|
|
11-04-2016 |
| am luat mai multe anunturi de pe olx.case in aceeas zona 200 metri sunt teren sunt 70000 de euro,altele sunt 200 de metri cu 50000 de euro ,si de de la alte firme de imobiliare 50000 de euro,45000,60000 de mi pt 200 de metri | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |