| ,am facut succesiunea in anul 2007,am fost amindoi frati, declarati copropietri cu cote egale,suprafata teren 264 de metri,si o casa de circa 120 metri,in anul 2011 din cauza neintelegilor am introdus de iesire din indiviziune,pe aceasta suprafata,expertul tehnic de specialitate,,evaluarea propietati imobiliare,a constatat ca valoarea de piata este de 51,300,noi mai aveam in plus o suprafata de 100 de metri pe care am dobindito in anul 2012 prin uzucapiune, in cote egale,deci in total avem 364 de metri si constructia este 120 metri patrati,deci initial valoarea unui metru era de 175 euro,dupa evaluarea domnului ing C, A SCAZUT DE LA 175 de euro LA 51 de euro metru,a doua casa de de mineDE PE STRADA sa vindut cu 30000,de euro PT 160 de metri teren ,,mam ineresat la notar si pretul de piata este de 110-125 in catalogul notarilor,in zona unde stau,cee este de facut am auzit ca fratele meu negocia pretul cu expertul,DE 50 DE EURO trebuie sa ma adresez DNA SAU PARCHETULUI,CRED CA SA UMBLAT CU MIJLOACE NE ORTODOXE,CE ESTE DE FACUT, SUNT,MAI MULTE PROBLEME,SI CU MASURATORILE IA ARINJAT UN COLT DIN PROPIETATE LA MASURATORI,AU ARINJAT ACEASTA PT CA EU AM 134 DE METRI SI FRATELE MEU TREBUIA SAMI DEA SULTA PT DIFERENTA DE TEREN,CU TOATE CA AM PLATIT TAXELE IMPREUNA ACESTA IA APARAT INTERESELE FRATELUI MEU,CE TREBUIE SA FAC,VA MULTUMESC ANTICIPAT |
|