Forum avocaţi > Civil

Mostenire

13-04-2016
Vizitator
Buna ziua va rog sa mi dati un sfat bunica mea a decedat in 1992 in 1994 unchiul meu a obtinut un titlu de propietate de 3 hec.pe numele bunici 1996 sa declart singur la mostenire in acelas an a vindut toate paminturile mama mea a decedat in 1987 detin in copi titlu de propietate certificatul de deces si certificatul de mostenitor al unchiului de curind am descoperit intro alta schita cadastrala numele bunici care apare cu 3000 mp.intravilan ca re sint lasate in paragina am verificat in titlu de propietate si in certificatul de mostenitor aceste 3000 mp.nu sant trecute Va rog sa ma sfatuiti care sant primii pasii de urmat Va multumesc
Răspunde
 14-04-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Înțeleg ca mama d-voastră este predecedată bunicii, iar unchiul în anul 1994, probabil ca a solicitat reconstituirea dreptului de proprietate, obținând titlul de proprietate pe suprafața de 3000mp. Ulterior, spuneți ca, ați descoperit alți 3000mp teren , lăsat în paragină. Probabil ca, aceștia i-ați găsit în ROL-ul agricol. Din punctul meu de vedere, având în vedere ca, în prezent nu mai puteți face o reconstituire a dreptului de proprietate, va sfătuiesc să prezentați toate înscrisurile pe care le dețineți unui avocat, existând posibilitatea dobândirii dreptului de proprietate prin uzucapiune , în funcție și de situația faptic, desigur.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-04-2016
Vizitator
Buna ziua am depus cerere la registrul agricol pt cele 3000 mp.descoperite de curind si am primit Adeverinta de la registrul Agricol precum ca bunica mea figureaza cu 3000 mp.Va rog indrumatima care sant pasii de urmat ? Va multumesc
Răspunde
 24-04-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Dacă în prezent detineti d-voastră suprafață de teren , exercitand o posesie utila, neviciată, aveți calea unei uzucapiuni prin joncțiunea posesiilor.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-04-2016

Dreptul de a mosteni bunurile ce fac parte din masa succesorala se pierde prin neacceptarea expresa sau tacita a mostenirii. Interesati-va la notar daca mostenirea a fsot dezbatuta si identificati bunurile care fac parte din masa succesorala.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.