Forum avocaţi > Civil

Credit Bancar de Consum

14-04-2016
Vizitator
Buna ziua Va rog o informatie Lucram la o Firma de paza in anul 2008 Am obtinul un credit de consum de la o Banca am reust sa platesc ratele pina in 2010 in 2011 firma la care lucram a intrat in faliment si pinan prezent nu a mai platit ratele Doresc sa mi cunpar o Locuinta Va rog sa mi dati un sfat Banca poate sa mi puna sechestru pe locuiinta ?Va multumesc
Răspunde
 14-04-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Buna ziua,
Sunt necesare mai multe informatii : Ce s-a intamplat cu creditul ? Banca a declarat scadent intreg creditul? Cand? S-a inceput executarea impotriva d-vostra?

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 14-04-2016
Vizitator
Buna ziua executarea a inceput la sfirsitul anului 2011 Va multumesc
Răspunde
 14-04-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Daca nu sunt motive de a invoca prescriptia executarii sau perimarea, banca poate sa scoata la vanzare prin licitatie orice bun al d-voastra pentru a-si recupera creditul , deci va putea executa si locuinta.

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 28-04-2016
Vizitator
Buna ziua presedintele rominiei a promolgat Legea darea in rata Va rog sami dati un raspuns da ca benificiez de acesta lege in legatura cu situatia mea de mai sus ? Va mutumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.