Forum avocaţi > Civil

Imprumut bancar pentru prieten

14-04-2016
Vizitator
Acum 6 luni am facut un inprumut bancar pentru un bun prieten cu care lucram in firma facuta pe numele lui ca sa cumparam aparatura de curatenie performante .am facut acest inprumut timp in care 4 luni a platit banca apoi nu a mai vrut sa o plateasca incepuse cu pretexte ca tre sa o platim amundoi ca nu asa nea fost vorba ..in fine eu nu mai primisem banii pe 7 luni .am plecat de la el de la firma si a dpua zi l-am sunat sa imi plateasca banca dar nu mi-a platit-o el a ramas cu aparatura in valuare de 8000 de lei si tot eu trebuie sa platesc banca ceea ce nu e corect ... Imi poate spune cineva ce pot sa fac va rog ... Multumesc mentionez ca am ramas cu banca neplatita ...va rog ajutati-ma cu un sfat ce tre sa fac sa imi recuperez banii ca sa platesc banca inapoi...
Răspunde
 14-04-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Depinde de forma sub care ați făcut acel credit ( ex. nevoi personale, credit cu sau fără girant etc), depinde de modalitatea de plata. În principiu, trebuie să studiați cu atenție contractul, mai mult cu cât se cunoaște ca, cele mai importante aspecte ale creditării sunt, de regula, scrise cu litere atât de mici, încât se trece ușor cu vederea peste acestea. La o prima analiza, nu prea aveți ce face decât să continuați achitarea creditului , dar sa va îndreptați împotriva amicului d-voastră cu o acțiune în pretenții privind acea aparatura de care spuneați ca a beneficiat ca urmare a creditării.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-04-2016
Vizitator
Creditul e de nevoi personale ... Dar se poate da in judecata pe inselaciune sau nu stiu alte chestii ???totusi acel credit sa facut pe numele meu si el sa ales cu aparatura si eu cu banca neplatita .
Răspunde
 14-04-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Bineînțeles că aveți și varianta unei plângeri penale pentru înșelăciune, însă , chiar și asa, până la soluționarea acesteia sub o forma sau alta, tot d-voastră sunteți obligat la achitarea ratei aferente.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-04-2016
Vizitator
Multumesc anticipat ...dar imi pot recupera paguba nu ???
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.