|
15-04-2016 |
 | Nicu Vizitator |
| Vreau sa ma transfer la alta scoala de soferi, dar acum figurez ca sunt inscris deja la o scoala si nu ma pot muta pana nu imi aproba renuntarea la inscriere cei de la scoala unde sunt inscris. Initial ma tot amanau, pana la urma mi-au spus sa fac cerere, din cate am observat patronii acestei scoli de soferi nu sunt prea binevoitori. Am depus 3 cereri, una mi-a respins-o pe motiv ca ar fi falsa, am trecut "Elev in anul 2014 la sc..", Ei au spus "nu suntem in anul 2014 si tu nu mai esti elevul nostru" am folosit cerere tip si am completat spatiile ce trebuiau completate, parerea lor "Nu pot dovedi ca este scrisa de mine doar cu semnatura, trebuie obligatoriu scrisa de mana pentru a fi legala, in caz contrar este doar un biletel, de semnat poate semna oricine" Toate pe un ton foarte arogant suficient cat sa imi dea de inteles ca nu prea au de gand sa imi aprobe cererea de renuntare la inscriere, am vorbit pe la alte scoli si din cate am inteles totul este la un click distanta si in mod normal ar trebui sa ma stearga din baza A.R.R dupa un an de la renuntarea la cursuri, la mine au trecut aproape doi ani. Ce imi puteti recomanda? | |
|
|
|
15-04-2016 |
 | Nicu Vizitator |
| Revin cu o bucatica de lege gasita pe http://www.fnpftrr.ro/pagini.php?id=66 Art. 33. În situaţia rezilierii contractului de şcolarizare pe motivul transferului la altă şcoală de conducători auto, persoana care conduce şi organizează activitatea şcolii de conducători auto are obligaţia de a elibera, persoanei titulare de contract, următoarele documente: a) copia certificată a caietului cursantului completat la zi, barat cu menţiunea “transfer”, semnat şi ştampilat; b) documentele personale depuse de titular la sediul şcolii de conducători auto, aceasta păstrând copiile acestor documente. c) dovada efectuării pregătirii practice, după caz. d) fişa de transfer al cărui model este prevăzut în anexa nr.8 la prezenta metodologie. | |
|
|
|
26-06-2020 |
 | Ana Vizitator |
| Buna ziua! Sunt exact in aceeași situație cu școala de soferi Custom Arad, doar ca dânșii îmi cer și bani respectiv 800de lei ca sa îmi aprobe transferul,ma puteți ajuta va rog cu o soluție ? Chiar nu știu unde sa ma duc! | |
|
|
|
26-06-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Aveti vreun contract semnat? Ce prevederi contine cu privire la transfer? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
26-06-2020 |
 | Ana Vizitator |
| Buna ziua! In 2018 prin Octombrie, am plătit înscrierea 200lei la școala auto Custom Arad,am fost la o singura ora de legislație,am primit o oferta de munca afara și am plecat,ulterior abandonând școala de soferi. Anul acesta am dorit sa ma înscriu la o alta școala de soferi care mi se pare mai potrivită mie. Nu ma pot înscrie pentru ca dânșii de la școala Custom refuza sa îmi elibereze transferul,pe motivul ca trebuie sa plătesc 800lei (școala Per total) pentru ca ei mi-au ținut mie un loc in clasă. Când m am înscris la Custom am fost cu un martor, am semnat contractul cu dânșii dar nu am primit un duplicat,decât un bilețel informativ pe care scrie ca am achitat 200lei și actele care sunt necesare. Am fost la ei cerând un duplicat de pe contract și au refuzat sa mi l dea, pentru ca ei “nu au nici o obligație fata de mine”. In data de 03.05.2020 am solicitat un duplicat de pe contractul semnat cu Custom prin protecția consumatorului Arad,încă nu am primit nici un răspuns. Țin sa Menționez ca mi-au spus ca pana nu achit 800lei nu îmi vor da voie sa ma transfer! Mulțumesc! | |
|
|
|
26-06-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Trebuie sa iesiti din sfera discutiilor in contradictoriu. Formulati o notificare, semnata de avocat sau executor judecatoresc, prin care le solicitati o copie dupa contractul de scolarizare si le cereti oficial transferul si eventual, sa va indice clar, in scris, motivele pentru care va refuza transferul. Reveniti si la ANPC cu solicitarea sa va comunice daca au primit sesizarea dvs si daca s-a dispus vreo masura. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
26-06-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In primul rand, in momentul in care semnati un contract, trebuie sa primiti si dvs un exemplar. De asemenea, cand achitati o suma de bani, trebuie sa primiti chitanta/factura. Trimiteti o notificare prin care solicitati Scolii de soferi sa va comunice un exemplar al contractului incheiat in 2018 si sa va abrobe transferul, in caz contrar va trebui sa va adresati instantei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |