Forum avocaţi > Civil

Retineri din cont abuzive

18-04-2016
Vizitator
Buna seara !
As dori si eu si eu sa aflu daca este normal ca o banca sa retina dintr-un cont o suma mai mare decat jumatate din pensie ,fara a avea o hotarare judecatoresca.Retinerea este pentru o firma de recuperare si este pentru un abonament la ORange facut in anul 2003. Suma a fost la timpul respectiv de 1800 iar acum vor 5500. Cum trebuie sa procedez ? Va multumesc !
Răspunde
 18-04-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Suma ce poate fi poprita este de 1/3 daca e vorba de un singur creditor . Daca sunt mao multi suma maxima poate merge pana la 1/2 din venit.

Sumele din conturile bancare pot fi poprite in totalitate daca nu reprezintă exclusiv venit ci sunt economii.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-04-2016
Vizitator
Va multumesc mult Doamna Av. Gabriela Gerber .

Este vorba despre o pensie militara . Ce nu am inteles este daca banca poate retine fara a avea o hotarare judecatoreasca ,pentru o firma de recuperare . Nu a ajuns nicio hotarare judecatoreasca la adresa noastra si nici la MAPN .Plus ,au retinut 3/4 din pensie .
Apoi ,(nu stiu daca sunt bine informata ) ,stiam ca dupa trei ani datoria catre firmele de telefonie mobila se prescriu sau cel putin nu se adauga asemenea penalizari aberante.
Nu stiu cum sa procedez in continuare .
Va multumesc !
Răspunde
 19-04-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Pentru poprire este nevoie de un titlu. Solicitați băncii să răspundă în baza cărui titlu a reținut banii.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.