Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Respingere intabulare imobil,diferenta in plus teren in fapt decat in acte

20-04-2016

Buna ziua,
va rog un raspuns daca se poate la urmatoarea situatie:Am cumparat in 1991 un imobil cu contract de vanzare cumparare.In 2015 am facut cadastru pentru a putea construi o mansarda si s-a constatat ca detin teren mai mare fata de acte .La intabulare mi s-a respins dosarul de cadastru si mai departe nu stiu ce sa fac.Am consultat diversi avocati si nici unul nu a stiut sa-mi spuna ce sa fac mai departe .Va multumesc anticipat!
Răspunde
 21-04-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Incercati sa va intabulati doar suprafata trecuta in acte iar pentru diferenta de teren - asteptati sa se implineasca termenul pentru uzucapiune .

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 21-04-2016

Se poate acest lucru? Daca da ,atunci de ce nu au intabulat ce este in acte si mi-au respins dosarul? Va multumesc!
Răspunde
 22-04-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Vorbiti cu cadastristul sa va faca schita doar pe terenul din acte (nu si pe cel detinut fara acte). si incercati sa intabulati asa.

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 23-04-2016

Nu se poate face shita separat ,ar trebui sa mut gardul si nu este fizic posibil acest lucru,casa imi ocupa o suprafata de teren mai mare decat ar trebui sa am in acte.Este o situatie mai dificila.Ca sa intelegeti mai bine :eu am pe acte 215 mp din care am vandut cu contract de vanzare cumparare in 2001 o suprafata de 109 mp.Am ramas cu 106 mp pe acte ,in fapt am 191mp.Casa imi ocupa dupa masuratorile cadastristului 126 mp.Multumesc anticipat!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.