Forum avocaţi > Civil

Inscris in caz de neprezentare in calitate de parat

20-04-2016
Vizitator
Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum trebuie formulat un inscris pentru neprezentare la proces in urmatorul caz : in urma decesului bunicii mai multi mostenitori am intrat in posesia unor terenuri , o matusa a vrut sa vanda partea ei numai ca suprafata de teren este mai mare decat in acte si pentru asta a deschis actiune de uzucapiune. Am fost la tribunal si am dat declaratie ca sunt de acord ca suprafata respectiva sa ii revina matusii dar acum am primit citatie sa ma prezint in instanta. Deoarece am fost de acord si procesul este in alta localitate doresc sa nu mai fiu citat.Cum procedez?
Răspunde
 21-04-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Din pacate asa este procedura - veti fi citat pana se termina procesul . Instanta a luat act de vointa d-voastra trimisa in scris insa este obligata sa va citeze de fiecare data cand se fixeaza termen de judecata (asta nu inseamna ca trebuie sa mergeti la proces)

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 23-04-2016
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.