Forum avocaţi > Civil

Divort fara partaj ,fara copii

23-04-2016
Vizitator
Buna ziua...sunt in divort cu sotul meu de cateva luni..el fiind cetatean strain..pana acum nu s.a prezentat la nici o infatisare..nu e fe acord cu divortul si nici nu o sa fie..problema este ca eu am dat doua adrese in cererea de divort..cea care o are in buletin si cea la care locuieste acum dar nu o are in buletin..pentru ca am foat naiva si am vrut sa primeasca citatiile sperand ca se va prezenta..asta a fost greseala nea iar acum instanta imi cere sa fac eu dovada ca el locuieste la una din adresele mentionate...am fost la evidenta personelor si mi.au spua ca el nu figureaza la nici una din acele adrese...aata inseamna ca nu are nici o forma legala..a ramas cu permisul de sedere care il avea valabil pana in 2021..de la evidenta persoanelor m.au trimis la IGI..sunt disperata..va rog sa ma ajutati..sa ma indrumati cumva ce sa fac..unde sa depun o cerere sau cum sa procedez..pentru ca procesul sa amanat pana la 19 mai..timp in care eu sa prezint dovada aceasta care mi.o cer...altfel procesul se suspenda...va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati cu un sfat..
Răspunde
 23-04-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Dovediți instantei de judecata ca ati făcut toate demersurile în a afla locul unde acesta se afla. Spre exemplu, dovediți cu un înscris ca ati solicitat Direcției de Evidenta a populației date despre acesta, atașånd si răspunsul Direcției. Cel mai bine este sa realizați procedura prin mandat poștal. Toate aceste diligențe, chiar dacă nu au o finalitate , reprezintă motive pentru a fi realizata procedura de citare a soțului la ușa instantei și prin publicitate, chiar desemnarea unui curator pentru acesta, și nu suspendarea cauzei. Succes!

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-04-2016
Vizitator
Am fost la Evidenta persoanelor sect 2..si mi.au spus ca nu la ei trebuie sa fac cerere..ca el e strain..m.au trimis la inspectoratul general imigranti..pana la urma am convins doamnele de la sectorul 2 sa caute in baza lor de date si spun ca el nu mai figureaza la adresa care o are de fapt in buletin..acum astazi am aflat ca are un contract de comodat unde sta momentan..am o copie de pe acest contract..nu stiu daca imi va folosii acest contract..si spune ca se va prezenta data viitoare dar nu ma pot baza pe cuvantul lui..cui sa ma adresez? De la sectorul 2 ma trimis la imigranti..eu sunt din alt oras si mi.e greu sa fac atatea drumuri si nici nu primesc nici un raspuns...sau exista o evidenta a persoanelor pe tot Bucurestiul?
Răspunde
 23-04-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Cei de la imigrația stiu adresă lui de domiciliu. Faceti cerere catre ei cu nr de înregistrare si dovada ca aveti ds de divort pe rol si ca vi s a pus in vedere sa faceti aceste demersuri.

Faceti la fel si la direcția de evidenta informatizată a persoanei.

Arătați apoi instanței ca ati făcut aceste demersuri pt a nu suspenda cauza.

Dc nu aveti timp sau nu va descurcati luati in calcul si varianta angajării unui avocat altfel veti pierde mult timp, nervi, cu posibile consecinte defavorabile si in soluționarea dosarului.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-04-2016
Vizitator
Si trebuie sa merg eu pana acolo cu cererea si cu copia de pe citatie sau se poate face online sau prin posta?
Răspunde
 24-04-2016

Folosind ultima incheiere a instantei de judecata faceti adresa si comunicati aceste acte prin scrisoare recomandata cu continut declarat.
Răspunde
 25-04-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti trimite cererea si inscrisurile atasate si prin posta, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-04-2016
Vizitator
Am fost la Buc luni la Inspectoratul General Imigranti..am stat la o coada imensa si mi s-a spus ca nu l-a ei trebuia sa merg..m.au trimis la O.R.I..acolo alta coada si mai mare..la care mi s-a spus ca informatia care o vreau eu este secreta..sa ma duc la judecatorie..sa scot un certificat de grefa si sa ma intorc la ei..acum joi trebuie sa ridic certificatul si Doamne Ajuta sa mi se elibereze ceva sau sa rezolv ceva pana la urma ca mi-e foarte greu sa ajung la Bucuresti..stau la 3 ore de Bucuresti..trenul cu care plec e la 4 jum dimineata..mai sunt si insarcinata si nu mai fac fata presiunii so stresului...Va multumesc tuturor pentru sfaturile date..M-au ajutat f mult!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.