Forum avocaţi > Civil

Apartament fara acte doveditoare ca este achitat baile herculane

24-04-2016
Vizitator
buna ziua,am un apartament in baile herculane pe care nu-l pot vinde din cauza ca in contractul de vanzare cumparare nu se specifica daca este achitat integral.mentionez ca apartamentul a fost cuparat in anul 1993 in rate de la R.A.PRESCOM CARAS SEVERIN-O.C.V.L.RESITA.In contract se specifica c-a fost cumparat in rate dar,n-am mai gasit chitanta care sa ateste c-a fost achitat integral.Mentionez ca tot caut de un an de zile sa aflu unde exista arhivele acestei societati de unde am cumparat apart.in rate pt.a intra in posesia acestui act dar n-am gasit aceste arhive.Am cautat la arhivele Timisoara,Caras Severin,Arhivele Nationale,la Primaria Baile Herculane si peste tot mi s-a spus ca nu mai exista aceste arhive si ca au fost arse.Va rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac pt.a reusi sa intru in posesia unui act legal si doveditor ca apartamentul este achitat integral,pt.a-l putea vinde.Mentionez ca apartamentul a fost cumparat in anul 1993 si n-as fi putut locui atatia ani in el,daca nu era achitat la zi.VA ROG MULT SA MA AJUTATI,SUNT O PENSIONARA C-O PENSIE DE 400 LEI,SOTUL MEU A DECEDAT SI NU MAI LOCUIESC ACUM IN BAILE HERCULANE SI VREAU SA VAND APARTAMENTUL.VA ROG MULT SA MA AJUTATI.VA MULTUMESC.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.