| Buna ziua! As dori sa va intreb: eu si fratele meu sintem rezultati dintr-o casnicie anterioara.Tatal meu, casatorit cu aceasta femeie de 30 de ani, in urma a mai multor accidente vasculare, a fost convins sa faca pe numele fetei ei, avute dintr-o casnicie anterioara un contract de intretinere cu uzufruct viager.( 2003).Tatal meu a decedat, vreau sa va intreb daca este o cota oficiala din partea stattului, chiar si la un asemenea contract sau care motive ar putea fi invocate in cazul in care doresc sa atac? Tatal eu a avut multe momente de inluciditate, cind eu banuiesc ca ar fi fost pus sa semneze acest act.La uzufruct cu contract de intretinere, e fiica sotiei lui taicameu din prima casnicie, cu drept de uzufruct, si sint trecuti decedatul tatal-meu si mama ei care mai traieste.in ce fel se poate ataca si daca sint sanse de cistig? La cit se ridica cheltuielilie aproximativ, in cazul unui proces? Cum pot sa gasesc pe sotia tatalui meu sau pe fiica, in cazul in care am auzit, au parasit orasul ? Multe multumiri pt.raspuns, am mare nevoie de el. |
|