Forum avocaţi > Civil

Pretentii

26-04-2016

Am fost data in judecata de o persoana care are de primit bani printr -o sentinta devinitiva de la fratele meu.Fratele meu nu are posibilitate sa plateasca asa ca acea persoana ma presa pe mine sa dau banii ...eu ptr a calma situatia am zis ca daca vreodata voi dispune de banii necesari incerc sa ajut in locul fratelui....dar am specificat ca nu imi asum nimic neavind nici o obligatie fata de acea persoana ...acum m-a dat in judrcata ca nu mi -am tinut promisiunea ...aceasta fiind verbala ...deci ce e de facut ? E normal ?
Răspunde
 27-04-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Trebuie să redactati și să depuneți o întâmpinare în care să arătați că d-voastră nu aveți nici o datorie către acea persoană. Oricum va fi de datoria lui să prebeze cu înscrisuri că d-voastră îi sunteți dator ...

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 27-04-2016

Va multumesc foarte mult ...am sa fac acea cerere sunt curios cum va proba el avind in vedere ca eu nu mi-am luat nici un angajament sa platesc ptr ca nu aveam de ce ,nu exista decit niste vorbe spuse pe strada ,nimic oficial ,nimic scris ....dar va intreb daca se incheie aceasta situatie el va pati ceva avind in vedere ca a ocupat timpul instantei cu un proces fara cauza sa zic asa....eu pot cere daune ca m-a adus in aceasta situatie de a umbla prin tribunale ?
Răspunde
 27-04-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
El plateste oricum o taxa de timbru (stabilita in functie de valoarea cererii) .
Teoretic puteti si d-voastra cere daune morale insă practic sunt greu de cuantificat, de dovedit etc

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 27-04-2016
Vizitator
Din pacate nu plateste nimic ptr ca a cerut ajutor judiciar el traind dintr-o pensie de boala de 400 lei ...si totusi e prin tribunale de 12 ani ...de unde bani de avocat ..executor judecatoresc? Hmmmm....va multumesc de sfaturi dar ar trebui sa cer daune poate se satura de jocul asta cu tribunale
Răspunde
 27-04-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Puteti cere cheltuieli de judecata si mai putin daune. Pt a fi admisibila cererea de daune tb intrunite mai multe conditii si nu va aflati in acea situație.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.