Forum avocaţi > Civil

Ce trebuie sa fac in calitate de mostenitor

28-04-2016
Vizitator
Buna ziua! Acum cativa ani, bunica mea a decedat. Mama impreuna cu fratele sau, in calitate de mostenitori, s-au hotarat sa vanda casa bunicii. Au gasit un cumparator, au luat un avans sau suma intreaga, nu stiu( stiu doar ca mama era foarte suparata), dar nu au apucat sa faca contractul de vanzare- cumparare pt ca mama a decedat si ea. Am luat legatura cu unchiul meu, dar el refuza dialogul, spunand ca el a semnat contracul de vanzare-cumparare pe partea lui acelor oameni, care de altfel locuiesc deja in casa bunicii.Intrebarea mea este: se poate face contract doar pe o parte a casei si ce trebuie sa fac eu in calitate de mostenitoare ( imi este destul de dificil si pt ca eu locuiesc de cativa ani in Germania si nu mi-e usor sa ajung in Romania si ca timp, si ca si costuri) . Va multumesc ! Precizez ca nu s-a semnat un precontract la notar,eventual doar o hartie de mana
Răspunde
 29-04-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Încercati sa luati legatatura cu cumparatorii sa vedeti daca s-au facut acte legale prin notariat .

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 02-05-2016
Vizitator
Mama ,sigur, nu a apucat sa mearga cu cumparatorii la notar. Putea sa mearga doar unchiul meu cu ei la notar, fara mine( in calitate de mostenitor al mamei mele) ? A procedat legal daca a facut asa? El spune ca se poate, sau incearca doar sa ma induca in eroare?Multumesc mult pt raspuns
Răspunde
 02-05-2016

Daca vanzarea nu s-a facut de catre toti mostenitorii atunci vanzarea poate fi desfiintata.

Pentru consultatii juriddice ma puteti contacta la numarul afisat mai jos.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.