Forum avocaţi > Civil

Pamant netrecut la primarie

06-05-2016

Buna ziua,
Va deranjez pentru o neclaritate in care sunt implicat.
Am 58 de ani si suntem 5 frati , cu varste intre 58-68. Mentionez faptul ca parintii nostri au murit de mult si au lasat pamantul pe care il lucrau deoparte, mai precis 5 hectare. Personal m-am dus la primaria de care apartine zona cu pamanturile pentru a clarifica unele lucruri. am locuit o buna perioada de timp in strainatate si nu m-am mai ocupat de pamant ( din 2006 pana in 2009. Tatal meu a urit in 2002 iar de atunci nu am mai avut treaba cu pamantul. Mentionez faptul ca am fost la primarie pentru a clarifica si in 2014 si in 2015 dar mi s-a dat acelasi raspuns ca pamantul nu este trecut la ei si nu este trecut la impozit si mi-au zis sa revin altadata.
Daca se poate va rog frumos sa-mi spuneti ce sa fac , am auzit ca unora din persoane care nu au mai platit impozitul li s-au luat bunuri din casa sau chiar casa , dar dupa cum am spus am fost la primarie si nu mi-a zis nimic , pactic vazandu-ma mai batran m-a trimis sa vin altadata.
Chiar nu stiu ce sa fac ma apasa gandul ca ar putea sa vina oricand sa-mi ia casa , casa este inca trecuta pe numele tatalui meu decedat , inca nu s-a facut succesiunea .
Chiar nu stiu ce sa zic si cum sa procedez impotriva acestei probleme.
Va multumesc din suflet anticipat !
P.s: Este vorba de 5 hectare in lechinta (langa iernut) pamantul e acum la un cioban care imi da anual anumite bunuri pentru folosinta, l-am intrebat si pe el daca plateste ceva la impozit iar el a zis ca nu.
Răspunde
 09-05-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Nu există posibilitatea ca cineva sa vina sa va ia casa, pentru ca nu se platesc impozitele, asa pur si simplu cum vă gândiți. Poate impotriva acelor persoane s-a inceput procedura unei executari silite.
Parintii d-voastră au avut titlu de proprietate asupra terenurilor?? Terenurile au fost cu siguranță, macar înregistrate la ROL- ul agricol pe numele lor.
În ce calitate și în baza a ce stăpâneau terenurile??
Care este regimul juridic al acestora?
Trebuie să existe o forma de înregistrare.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.