|
08-05-2016 |
 | Mihaela95
|
| Buna ziua! Vreau o parere daca se poate. Am o fetita de 1 anisor si trei lunite. Eu si tatal ei traim in concubinaj. Momentan suntem impreuna. Care sunt sansele ca dupa despartire fata sa ramana alaturi de mine? Tin sa mentionez ca el este agresiv fizic si verbal cu mine. Eu nu vreau ca fetita sa traiasca in astfel de imprejurimi. Sper sa ma intelegeti. Va multumesc! | |
|
|
|
08-05-2016 |
| Sansele sunt foarte mari , dar trebuie sa dovediti faptul ca tatal minorei este violent.
| |
|
|
|
09-05-2016 |
| Se vor lua în considerare mai multe aspecte, cum ar fi, de ex: situația financiară și locativă, posibilitatea de supraveghere a copilului, etc | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-05-2016 |
 | Avocat Andreea Marca ✓ Bacău 0745412603 (Doar pt. programări) andreea_marca@yahoo.com
|
| Dincolo de posibilitățile locative și materiale ale părinților, instanța de judecată în situația descrisa de d-voastră, tine cont de mediul optim pentru ca minorei sa îi fie asigurate condițiile de creștere și educare. Mai mult, se va tine cont de vârsta copilului, care la 1 an și 3 luni are nevoie de ocrotire maternă. Dacă încă este alăptată, situatia juridica vă va fi mai mult decât favorabilă. | Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău Tel. 0745412603* email: andreea_marca@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-05-2016 |
 | Lavinia Vizitator |
| Buna ziua,sunt casatorita am trei copiii cu un barbat iresponsabil care nu e in stare sa-si intretina familia,sever cu copiii,tot ce poate insemna o persoana antisociala,eu momentan lucrez in strainatate dar vreau sa divortez si sa iau copiii cu mine(precizez ca voi locui impreuna cu mama mea intr-o locuinta inchiriata de moment),problema e ca stiu sigur ca nu voi avea liniste,va incerca sa ia copiii de la mine si nu va respecta nicio lege data de instanta..ce ma sfatuiti sa fac in situatia asta? | |
|
|
|
29-05-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In primul rand va trebui sa formulati actiune de divort cu exercitarea exclusiva sau in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorlor la dvs si obligarea tatalui la plata unei pensii de intretinere. Concomitent, va trebui formulata o actiune de stabilire provizorie a domiciliului minorilor la dvs pana la solutionarea divortului, pe calea ordonantei presedentiale. In ceea ce priveste comportamentul agresiv al tatalui, aveti posibilitatea formularii unei plangeri penale impotriva acestuia si, de asemenea, puteti solicita instantei emiterea unui ordin de protectie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-05-2016 |
| Atata timp cat nu aveti ceva dispus de instanta va putea abuza in toate felurile imaginabile, inclusiv prin luarea copiilor. Prin urmare fie solicitati un ordin de protectie daca puteti proba violenta fizica, verbală, psihologică etc, fie actiune de divort si ordonanta presedintiala. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
29-05-2016 |
| Buna ziua! Trebuie sa introduceti actiunea de divort prin care solicitati desfacerea casatoriei si exercitarea in comun sau exclusiva a autoritatii parintesti si solicitati stabilirea domiciliului copiilor la dvs. Odata cu actiunea de divort depuneti si ordonanta presedintiala prin care solicitati stabilirea domiciliului copiilor la dvs pana se va definitiva actiunea de divort. In ceea ce priveste comportamentul agresiv al acestuia, trebuie depusa actiune de emitere a unui ordin de protectie, dar pt a fi admis trebuie sa dovediti violenta fizica si verbala asupra dvs.
| In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-06-2016 |
 | Ovidiu Vizitator |
| Buna ziua tuturor. Sunt casatorit, de 8 ani si tata a trei copii minori. 7, 4, si respectiv 3 ani. Relatia noastra nu mai functioneaza de ceva luni de zile. Sunt supus la presiuni enorme din partea sotiei, socrilor si acuzat de multe lucruri neadevarate,incompetenta, violenta, etc. Si sigur ca sunt si alte parti pe care nu le pot spune din lipsa de timp si poate spatiu. Sotia este distanta, rece, lipsita de orice respect, si intelegere. Nu mai vorbim de iubire atentie etc... Am muncit ani de zile in UK, si inainte in RO. Nu am vicii. Sunt educat, responsabil, cu bun simt. Sotia impinsa de la spate de parinti ei si de alti factori negative doreste un divort, luarea copiilor etc. Ce ma sfatuiti sa fac. Dansa este in EU la munca iar eu acasa cu copiii nostril. Gatit, spalat, cumparaturi, lectii, imbaiat, curatenie. Etc etc. Rog, cu mare respect un sfat. Va multumesc anticipat | |
|
|
|
22-06-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ovidiu a scris pe 22-06-2016: Buna ziua tuturor. Sunt casatorit, de 8 ani si tata a trei copii minori. 7, 4, si respectiv 3 ani. Relatia noastra nu mai functioneaza de ceva luni de zile. Sunt supus la presiuni enorme din partea sotiei, socrilor si acuzat de multe lucruri neadevarate,incompetenta, violenta, etc. Si sigur ca sunt si alte parti pe care nu le pot spune din lipsa de timp si poate spatiu. Sotia este distanta, rece, lipsita de orice respect, si intelegere. Nu mai vorbim de iubire atentie etc... Am muncit ani de zile in UK, si inainte in RO. Nu am vicii. Sunt educat, responsabil, cu bun simt. Sotia impinsa de la spate de parinti ei si de alti factori negative doreste un divort, luarea copiilor etc. Ce ma sfatuiti sa fac. Dansa este in EU la munca iar eu acasa cu copiii nostril. Gatit, spalat, cumparaturi, lectii, imbaiat, curatenie. Etc etc. Rog, cu mare respect un sfat. Va multumesc anticipat Va trebui introdusa actiunea de divort cu exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorilor la dvs si obligarea parintelui nerezident la plata pensiei de intretinere catre minori. Va trebui sa demonstrati ca aveti venituri suficiente si conditii locative adecvate pentru a va creste copii in conditii optime si avand in vedere ca in prezent dvs. va ingrijiti de cresterea celor mici, sunt destule sanse sa obtineti ceea ce solicitati. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-06-2016 |
 | Ovidiu Vizitator |
| Va multumesc mai intai ptr sfatul dvs, pe care il apreciez ca atare. Insa nu sunt sigur ca as vrea sa divortez, ma gandesc totusi la noi ca si familie chiar daca suntem zdruncinati serios. Apoi ma gandesc la copiii nostri ... Nu sunt sigur ca un divort ar reusi sa calmeze lucrurile. Si chiar daca ar face-o acum, mai tarziu se vor vedea urmarile acestui fapt, chiar comun fiind el. Ar fi chiar ultima varianta daca nu se va putea altfel. Desi sotia isi doreste un divort cat mai repede. Sincer o iubesc inca ... | |
|
|
|
22-06-2016 |
| Ovidiu a scris pe 22-06-2016: Va multumesc mai intai ptr sfatul dvs, pe care il apreciez ca atare. Insa nu sunt sigur ca as vrea sa divortez, ma gandesc totusi la noi ca si familie chiar daca suntem zdruncinati serios. Apoi ma gandesc la copiii nostri ... Nu sunt sigur ca un divort ar reusi sa calmeze lucrurile. Si chiar daca ar face-o acum, mai tarziu se vor vedea urmarile acestui fapt, chiar comun fiind el. Ar fi chiar ultima varianta daca nu se va putea altfel. Desi sotia isi doreste un divort cat mai repede. Sincer o iubesc inca ... Acționați doar dacă sunteți chemat în judecată. Până atunci, sperați că totul se va reglementa și că lucrurile vor reveni la normal. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
05-07-2016 |
 | Ovidiu Vizitator |
| Inca o data multumesc ptr sfaturile acordate de dvs, si colegi dumneavoastra. Apreciez foarte mult munca si, sfaturile dumneavoastra. Cu multumiri Ovidiu | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |